Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Én nagyon csendes vagyok. Ezt úgy értem hogy szinte meg se szólalok, nincsenek barátaim és iskolai szünetekben egyedül vagyok. Olyan hülyének érzem magam amikor megkérdezik hogy tudok-e beszélni vagy mikor meglátom hogy a többiek együtt milyen jól hülyéskednek meg minden. Főleg az idegesít ha kibeszélnek. Mindig olyan érzésem van mintha mindenki engem nézne. Azért vagyok ilyen mert nincs önbizalmam. Azért nem szoktam beszélni mert nagyon halk vagyok. Próbálok de nem birok hangosabban beszélni. És így már nem jó a beszélgetés ha mindig mondják hogy 'Mi?', 'Mi van?' . A másik oka hogy nem szoktam beszélgetni az hogy nem tudok miről beszélgetni (Tudom hogy most nevetsz). Mindig azért ül le a beszélgetés mert kínos csend van. De mindig. Velem csak arról szoktak beszélni hogy mi volt a házi meg hogy tudtam-e a dolgozatot...meg ilyenek. Mindig azért cikiznek mert ilyen vagyok. De én nem szeretnék ilyen lenni. Tudtok tanácsokat adni?2012. márc. 7. 16:01
1/8 anonim 

válasza:

Amikor írtad hogy biztos nevetsz nem nevettem :))) amúgy ha van egyéniséged (van) akkor legyen önbizalmad.....kérdezd meg hogy hogy vannak,mit csináltak ma, de biztosan vannak még ilyen csendesek az osztályban nem? nálunk van...sok sikert :) de ha barátkozol csak összejön
2/8 A kérdező kommentje:
Csak én vagyok az egyetlen. De köszi :)
2012. márc. 7. 16:15
3/8 anonim 

válasza:

Nagyon hasonlóan éreztem én is régebben, viszont mióta elkezdtem intenzíven sportolni, azzal együtt megjött az önbizalmam is, én sem vagyok egy középpontban lévő típus, de már nem vagyok olyan csendes mint régebben voltam, és ezt a hobbimnak köszönhetem, lényeg a lényeg nekem a sport segített.
4/8 anonim 

válasza:

hány éves vagy? ha a korod ott van akkor talán a smink (szebbnek lásd magad)segíthet .....ha nincs önbizalmad 1. voltam .:)
5/8 anonim 

válasza:

szerintem hagyd, hogy barátkozzanak veled, próbálj hangosabb lenni és ha lelaposodik a téma hozz fel újat, akármilyet. Mindig mondd el amit akarsz, ne azon törd magad h mit gondol más. Am korod és nemed megkérdezhetem?
6/8 anonim 

válasza:

Velem van kedved beszélgetni? Tudom, interneten nem az igazi, de írtad hogy nincs miről beszélned, lehet ez is segítene... beszélgethetnénk aztán kiderülne mi az érdeklődési köröd, miről tudsz beszélgetni, stb. Nekem is voltak ilyen problémáim régebben, én nem voltam ugyan halk, de nem nagyon érdekeltek azok a dolgok amik mindenki mást, szóval nem volt közös témánk kb. senkivel. Néha most is csak annyit reagálok dolgokra hogy "Aha, remek.", de már inkább hangulatfüggő, általában nincsenek kínos csendek. :) Persze interneten sokkal könnyebb mindenről beszélni, de ahogy írtam, lehet az a baj, hogy nem ismered eléggé önmagad. Ha gondolod írj privit.
7/8 anonim 

válasza:

ezzel én is vagyok/voltam.de már javul a helyzet.próbálom magam rá kényszeríteni h ne csak egy sima igen értemmel zárjam le hanem tovább fűzzem a gondolatot amit majd szintén tovább fűzhetnek.már egész jól megy.én is szívesen beszélgetnék veled:)
18/L
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2012. márc. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!