Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hányan vagytok így ezzel?...

Hányan vagytok így ezzel? Rátok ez igaz?

Figyelt kérdés

"Lehet, hogy azt hiszed, hogy valaki vagy

De az a valaki mit ér valaki nélkül?

Itt egyedül csak az van egyedül

Aki annyira szereti magát, hogy végül senkit se lát

Azt hiszi ez is elég..."

Mit gondoltok erről a dalszöveg-részletről? Én teljesen így látom. Aki nagyon nagyra tartja magát, végül az marad egyedül, mert mást nem képes szeretni. És annak sincs értelme, hogy egy ember mindenféle sikereket elér, de nincsen mögötte senki. Egy barát/barátnő sem, egy barát sem, még család sem... elég elkeserítő, nem?

2012. márc. 5. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Van egy kedves szerető barátom, szerető családom, szerető barátaim, sikereim az életben, stb stb.

Mégis eléggé önző vagyok és úgy gondolom, hogy "valaki" vagyok... :D Akkor én melyik kategóriába esek? :D

2012. márc. 5. 15:25
 2/7 anonim válasza:

Ez eléggé elkeseritő,

Milyért kérdezed ez nem egy hevitő.H

a nincs senkid és lány vagy,

Szeress sokat az nem árthat!

2012. márc. 5. 15:26
 3/7 A kérdező kommentje:

de te valaki vagy, de nem valaki nélkül. :P

nem mondom, kell egyfajta öntudat az embernek, de ha magát tartja a világ közepének és mindenki csak második, nem "lát" meg másokat, az igenis nagy hiba.

második: ez mi, valami dal, amit te írtál? :D semmi para, én nem ilyen vagyok, mint a dalban. Persze elkap néha a gépszíj, de általában összehozom a dolgokat. :)

2012. márc. 5. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Az ember nem attól lesz valaki, hogy van mellette/mögötte valaki más. Attól leszel valaki, hogy vagy valaki. Pont. Úgy értem, persze, van olyan hogy egy ember csak menőzik a semmire, de olyan is van, hogy egy ember _tényleg_ valaki. És nem lesz attól kevesebb, hogy büszke magára, szereti magát, de mást nem. Akkor elkeserítő, ha ez a személy annak gondolja, nem akkor ha te így gondolod. Ha jól érzi magát tök egyedül, miért lenne elkeserítő?
2012. márc. 5. 21:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Aragog, az előbb leírtam, h "kell egyfajta öntudat az embernek, de ha magát tartja a világ közepének és mindenki csak második, nem "lát" meg másokat, az igenis nagy hiba. " ez alatt nem azt értem, hogy egyedül nem érhet el sikereket, mert egyedül kell mindenkinek "megvívnia a harcát". azt mondom, kell egyfajta háttér, akivel tudunk együtt örülni a sikereknek. és azzal semmi bajom, ha elérsz valamit és tudod, hogy te abban jó vagy. :)

De ugye ezért nem leszek vacsora? :P

2012. márc. 5. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
De ez az. Nem mindenki olyan, hogy csak másokkal együtt tud örülni. Én sem. Ha elérek valamit, örülök neki, de van hogy másoknak (családnak pl) el sem mondom, hogy történt valami. Emiatt sokszor megkapom, hogy nem vonom be őket az életembe, de pont ez a lényeg, nem akarom hogy bárki is az életem része legyen, mikor olyan jól megvagyok saját magammal.
2012. márc. 5. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, h egy bizonyos szint után szükségünk van valakire, aki támogat. Az nem csak formaság, amikor valaki átvesz egy díjat és megköszöni, pl. a szüleinek. De szerintem szánalmas azt gondolni, h ha nincs melletted senki, akkor nem vagy senki (ezzel persze nem azt mondom, h te ezt gondolod). Szerintem nagy dolog komoly sikereket elérni akkor, ha nem kapsz igazi támogatást.
2012. márc. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!