Hányan vagytok így ezzel? Rátok ez igaz?
"Lehet, hogy azt hiszed, hogy valaki vagy
De az a valaki mit ér valaki nélkül?
Itt egyedül csak az van egyedül
Aki annyira szereti magát, hogy végül senkit se lát
Azt hiszi ez is elég..."
Mit gondoltok erről a dalszöveg-részletről? Én teljesen így látom. Aki nagyon nagyra tartja magát, végül az marad egyedül, mert mást nem képes szeretni. És annak sincs értelme, hogy egy ember mindenféle sikereket elér, de nincsen mögötte senki. Egy barát/barátnő sem, egy barát sem, még család sem... elég elkeserítő, nem?
Van egy kedves szerető barátom, szerető családom, szerető barátaim, sikereim az életben, stb stb.
Mégis eléggé önző vagyok és úgy gondolom, hogy "valaki" vagyok... :D Akkor én melyik kategóriába esek? :D
Ez eléggé elkeseritő,
Milyért kérdezed ez nem egy hevitő.H
a nincs senkid és lány vagy,
Szeress sokat az nem árthat!
de te valaki vagy, de nem valaki nélkül. :P
nem mondom, kell egyfajta öntudat az embernek, de ha magát tartja a világ közepének és mindenki csak második, nem "lát" meg másokat, az igenis nagy hiba.
második: ez mi, valami dal, amit te írtál? :D semmi para, én nem ilyen vagyok, mint a dalban. Persze elkap néha a gépszíj, de általában összehozom a dolgokat. :)
Aragog, az előbb leírtam, h "kell egyfajta öntudat az embernek, de ha magát tartja a világ közepének és mindenki csak második, nem "lát" meg másokat, az igenis nagy hiba. " ez alatt nem azt értem, hogy egyedül nem érhet el sikereket, mert egyedül kell mindenkinek "megvívnia a harcát". azt mondom, kell egyfajta háttér, akivel tudunk együtt örülni a sikereknek. és azzal semmi bajom, ha elérsz valamit és tudod, hogy te abban jó vagy. :)
De ugye ezért nem leszek vacsora? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!