Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sírtál már az miatt, amit a...

Sírtál már az miatt, amit a tükörben láttál?

Figyelt kérdés

2012. márc. 5. 00:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem. Bár van rajtam néhány kiló plusz, amit le kell adnom hogy visszanyerjem a régi alakomat, de mikor szépen "elkészítem" magam, akkor egy nagyon csini csaj mosolyog vissza a tükörben. :)
2012. márc. 5. 07:23
 12/20 anonim válasza:
83%
I'm sexy and i know it.
2012. márc. 5. 07:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Igen, tavaly. Megszületett a kisfiam, és rám, aki világ életében "olyan kis vékonyka" (idéztem :)) voltam, nem jöttek rám a régi cuccaim, és láttam, hogy milyen vastag a combom, a csípőm, mekkora a fenekem..... Mivel nyári baba volt, így nem tudtam felvenni a "szokásos" nyári ruháimat (csini felsők, halászgatya, farmerszoknya...) De aztán elhatároztam, hogy mihelyt nem szoptatok, nekiállok visszafogyni. Mindig erre gondoltam, amikor dühömben a földhöz vágtam azt a ruhát, ami épp nem jött rám, vagy levegőt sem kaptam benne.

Tavaly majdnem év végéig szopizott, úgyhogy december körül álltam neki. Múlt héten 2 régen látott ismerős is mondta, amikor találkoztunk,. hogy: te fogytál! Nagyon jól esett, és már lement 6-7 kiló, pont a problémás helyekről... Még van 4-5 kiló, most az jön.

Általában "jól megvagyok" magammal, bosszankodni a hajam miatt szoktam, mert hosszú és sok és vastag szálú, nemigazán áll úgy, ahogy én szeretném, de ezért nem sírok.

2012. márc. 5. 07:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Mindig is utáltam a saját látványom,de most már végképp.A fogaim egyre romlanak,de nincs pénz megcsináltatni,a hajam hosszú,és nem tudok kezdeni vele semmit,max összekötni,karikásak a szemeim,és magas a homlokom.Volt,hogy mindezek miatt elsírtam magam,szegény anyukámra a frászt hoztam ezzel.Ha megnyerném a lottó 5-öst,mindent átműttetnék magamon.Hátha akkor ki tudnék békülni azzal,amit látok.25/N
2012. márc. 5. 08:05
 15/20 anonim válasza:
Ajaj, nem is egyszer! Sajnos pont az arcomon van már 10 éve egy olyan bőrbetegség, amit egyik bőrgyógyász sem tud meggyógyítani, hol visszahúzódik, hol előjön jobban és volt olyan, hogy az utcára sem akartam kimenni. Alapozót használni nem nagyon tudok, csak olyat, amit elbír a bőröm, de az alatt is kidudorodnak a ragyák. Erre megy rá a fiatalságom, utálom, mert mindent megtettem azért, hogy rendbehozzam és nem sikerült. Ez egy olyan kereszt, ami elkísér egész életemben, azt hiszem.
2012. márc. 5. 08:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jó lakú nő voltam, szép nagy mellekkel, gyönyörű hosszú szőke hajjal és 3 hónap alatt tönkre mentem, plusz 12 kiló, levágattam a hajam, befestettem vörösre. Majd mikor szembesültem a csúnyaságommal akkor próbáltam változtatni, de mind hiába nem sikerül.

Nem sírok a tükör előtt csak szomorú leszek, hogy mi lett belőlem, nem értem azt se hogy hogy tudtam így elhanyagolni magam.

2012. márc. 5. 08:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van nap mint nap,de inkább úgy mondom, hogy lélekben sírok:

"Nem. Bár van rajtam néhány kiló plusz, amit le kell adnom hogy visszanyerjem a régi alakomat, de mikor szépen "elkészítem" magam, akkor egy nagyon csini csaj mosolyog vissza a tükörben."

Ma is felkeltem és megláttam magam.Elborzadok,hogy már naponta kell mosni a hajam.Ritkán fordul elő hétvégén,ha nem megyek valahova,hogy 1napnál tovább nem mosom meg.Az arcom hihetetlen ronda.Reggel mintha teljesen el lenne torzulva..

A testem is nagyon megváltozott.Régen úgy volt rajtam plusz súly,hogy legalább látszott,hogy azért izmos is vagyok.Hiába jártam futni félévig,semmi izmom nem lett.Egyre csak eltűnt az izmom,és márcsak simán puhány és hájas vagyok.

Most keményebb diétának állok neki és veszek súlyzót is,csak lefogyok már nyárra.

Évek óta nem tudok megzabadulni a hasamtól,kisebb lesz és kisebb lesz,de lapos sose...

2012. márc. 5. 08:34
 18/20 Csimi88 válasza:
Nem szabad ennyire elkeseredni hölgyeim. Nekem is vannak nagyon rossz napjaim, amikor úgy érzem, hogy inkább el kéne kerülnöm a tükröt. A baráti köröm szerint nagyon szép csaj vagyok, de én valahogy nem ezt látom, mikor a tükörbe nézek. Én a pattanásokkal küzdök folyton, hol eltűnnek, hol megjelennek, teljesen az őrületbe kergetnek. Én is szedtem fel egy pár éve 6 kg-t. Mikor már 60 kg voltam, akkor azt mondtam, hogy állj, ez így nem mehet tovább. Elkezdtem csinálni az update fogyókúrát és örömmel jelentem, hogy jelenleg 55,5 kg vagyok, még legalább 2-t szeretnék fogyni. Kitartás hölgyeim, mindenkiben ott lapul a SZÉP, csak elő kell hívni és bízni magunkban.
2012. márc. 6. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:

16-os

Húú, hát velem is pont ez, csak én egy év alatt mentem tönkre... Én is csinos voltam, hosszú szőke haj. Aztán meguntam mindig babrálni vele, töredezett, kócolódott, levágattam. Eleinte imádtam, pár hónapig, de aztán ahogy jöttek fel a pluszkilók, kikerekedett az arcom, már nem állt jól. Akkor befestettem barnára.

Szóval most én is ott tartok, hogy nagyon csinos szőke hosszúhajú lányból, lettem egy válligérő barnahajú, duci kisegér. Utáom, hogy már nem néznek meg a férfiak az utcán, rám se bagózik senki, max ha szoknyát meg magassarkút veszek fel Utálom, hogy nem tetszik, amit a tükörben látok. Elkeserítő...

Nálad mi váltotta ki ezt a helyzetet?

Nálam új párkapcsolat, fogamzásgátló, aztán egy év munkanélküliség és itthon punnyadás(Tudom, sokan azt gondolják, hogy pont, hogy ezek miatt rendbe kellett volna jöjjek, lett volna időm mozogni, szépítkezni, új kapcsolatban meg nem illik elhízni, de sajnos ez van..)

24/N

2012. márc. 7. 08:02
 20/20 anonim ***** válasza:

19nek

15 vagyok, nálam az váltotta ki, hogy vettem egy autót és nagyon elkényelmesedtem már sehova se mentem kocsi nélkül

És legjobban engem is az zavar, hogy a fiúk már nem néznek meg, ez előtt akárhova bementem szinte minden szempár engem figyelt.

2012. márc. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!