Olyan lettél mint amit a szüleidtől láttál?
Spórolós vagy pazarló? Rendszerető vagy hanyag? Visszahúzódó vagy harsány?
stb
Én sajnos nagyon függök a szüleim véleményétől, és ez rossz.
Parázok, hogy mit mondanak a ruháimra, a hajamra, a viselkedésemre, fiúkat még csak nem is hoznék hazaxD
Asszem az a baj, hogy a miénk ilyen vallásos, konzervatív család. Anyám is elég gátlásos volt, így mi is azok lettünk:S Asszem, ha elköltöznék egy-kettőre meg tudnék változni, de amíg velük élek... Amúgy rendszeretőnek nem nevezném magam:) És igyekszem spórolni, de ma volt nálam 40e, és el is vertem 30at. Szóval ha van, akkor költöm a pénzt:) Kivéve ha gyűjtök valamire....
Önfejű vagyok, spórolós, ezt aputól örököltem..
Nagyszájú, és pazarló ezt nem anyától, sajnos az isten pénzét is elkölteném.. e próbálok változtatni a dolgokon.19L
Egyik sem...
Nem igazán lettem olyan mint a szüleim, vagy mint anyukám, de ki tudja még 1o év múlva mi lesz.
Egyenlőre nem veszek észre hasonlóságot. Még kiderül...
Egyáltalán nem. Nem vagyok sem spórolós sem pazarlós. Visszahúzódó sem, inkább szókimondó
de rendesen. Se anyára se apára nem hasonlítok. Szerintük jobb vagyok náluk.:)
apám-anyám pazarló,hanyag és harsány.(nemmellesleg szenvedélybetegek és apám agresszív)
én ezzel szemben általában spórolós vagyok,de néha elcsábulok(ez még szerintem belefér;). elméletben redszerető,gyakorlatban lusta és hanyag. és mindig megmondom amit gondolok.
sajnos túl sok dologban hasonlítok rájuk.-szar ügy
Nem, pedig normálisak és én is. De nem vagyunk egyformák, ők ők, én meg én vagyok. Ráadásul teljesen megváltozott a világ, amibe belenőttünk, és amihez alkalmazkodnunk kell.
A mi gyerekeink sem lesznek olyanok, mint mi, de nem is várhatjuk.
33L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!