Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan legyek...

Szerintetek hogyan legyek star Amerikaban?

Figyelt kérdés

Sziasztok kint vagyok Amerikaban mindossze 1 hete es itt akakron folytatni az eletem de nem tudom hogy hogyan lehetnek hires..

Nagy almom hogy szinesz legyek, de nem tudom hogy hogyan.. Szerintetek????

Legyszi akinek van otlete akarmi az irjon koszii

2012. márc. 4. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Végezz termonukleáris reakciót, legyen saját fényed stb.

Ha attól nem leszel csillag akkor semmitől.

2012. márc. 4. 17:09
 2/6 tetris ***** válasza:

Több sztár úgy kezdte, hogy elmentek Hollywoodba, és elvállaltak mindenféle állást. Először csak, asztalosként, pizzafutárként, ujságosként, vagy pincérként dolgoztak. Aztán amikor bement az étterembe egy-két híres producer, rendező, akkor odamentek, és bemutatkoztak nekik.

Konkrétan Harrison Fordról tudom, hogy eredetileg asztalos a szakmája, és éppen George Lucasnál dolgozott a házában, aki aztán bevitte a filmgyárba is dolgozni, először mint díszletes. Aztán - mivel jóképű fickó - belekeveredett a filmiparba. A többit már tudod.

Szerencse is kell hozzá az biztos.

2012. márc. 4. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el szereplőválogatásokra. Talán összejön valami, de ahhoz elég tehetségesnek kell lenned. Kicsit tudok a filmszakmáról, leginkább azt, h egy kicsi protekció elkélhet. Ha nincs valaki, aki jól menedzsel téged, akk nagyon nehéz dolgod van.
2012. márc. 4. 17:41
 4/6 thebully ***** válasza:
Minek lennél csillag amcsiba?Elég ha itthon elmész a vv6-ba,máris kiscsillag lehetsz.Aztán csak vigyázz azzal a sztársággal mert könnyen válhatsz csillagból szupernová-vá!!!
2012. márc. 5. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
El kell keserítselek de ideje lenne felkelni az álomból.
2012. márc. 5. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Iratkozz be valamelyik amerikai színésziskolába, végezd el és menj el szereplőválogatásokra, hátha szerencséd lesz. Ha nem jön be, így jártál.
2012. márc. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!