Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ne legyek elnyomható,...

Hogyan ne legyek elnyomható, tejbe tök?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Az élet melyik területén??Munka,párkapcsolat??
2012. febr. 26. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Legyél inkább tejbegríz! :)

Én sem értem a kérdést teljesen...

2012. febr. 26. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
párkapcsolat terén, és az emberi kommunikációban. tudod olyan kellemetlen, amikor leszólnak, h tejbe tök vagyok.
2012. febr. 26. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Bízz magadba, találd meg azokat köröket amiben jól érzed magad. A személyiséged folyton fejlődik.
2012. febr. 27. 04:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Senkinek ne akard bebizonyítani, hogy te nem vagy "tejbetök", egyedül önmagadnak. Ne foglalkozz olyanokkal, akiket szórakoztat az, ha téged inzultálhatnak.

Kerülj tisztába a képességeiddel és fejleszd azokat! Légy céltudatos és kevésbé sértődékeny! Ha van benned valami, ami másoknak nem tetszik, akkor vagy így fogadjanak el, vagy keressenek az igényeiknek megfelelő embert! Ha valami nem tetszik magadban, azt változtasd meg!

Az is segíthetsz ha kiválasztasz valakit(akár fiktív személy is lehet), akit tisztelsz, és felnézel rá. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor felteszed magadnak a kérdést, hogy mit tenne ilyenkor XY, és máris ott a megoldás.

Végezetül biztatásként itt egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=Bc7cpTBi3_I

Sok sikert!

2012. febr. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!