Miért vagyok ilyen lobbanékony? És mit tehetnék, hogy ne legyek ilyen?
22 éves, lány vagyok, de a mai napig nem sikerült "megtanulnom" kezelni az indulataimat.. Minden kis apróságon képes vagyok felkapni a vizet, és néha olyan dolgokat vágok a másik fejéhez, amit nem is gondolok komolyan, csak idegességből beszélek..Ilyenkor megbántok másokat, és utána legszívesebben megverném magamat, hogy milyen idióta vagyok..Bocsánatot kérek tőlük, meg szoktam is nekik mondani, hogy ilyenkor ne vegyenek komolyan, de még sem mehet ez a végletekig..
Már nagyon sok, számomra fontos embert elveszítettem emiatt, de egyszerűen amikor bekattan az agyam valamitől, nem tudok nyugodt maradni..
Próbáltam pszichológushoz járni, de nem sokat segített, mert amikor ott voltam, "adtam az ártatlant" vagyis nem úgy tűnt, mintha bármi bajom lenne.. Utána meg még is összevesztem valakivel.
A barátommal is rengeteget veszekszek, őt hibáztatom, hogy nem ért meg, vagy néha-néha kicsit bunkóbban szól hozzám, holott nyilván nem szándékosan teszi, mert tudom, hogy szeret, és azt elvileg nem szokás bántani..
Agresszív hajlamom nincsen, soha még gondolatban sem volt, csak ..amikor valaki felidegesít legszívesebben ordítanék (szoktam is mondjuk) és soha többet nem akarnék találkozni vele.. de ez csak kb. félóra.. utána duzzogok meg sírok meg mérgelődök, felváltva, aztán bocsánatot kérek nap végére kb.
Valaki tudja, mit kéne tennem?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!