Szerintetek is jó érzés flegmának lenni (mindig/néha/gyakran)?
:D pont hogy nem:D csak gonosz... :3 ^^
sztem egy olyan csaj, aki egyedül van, nem pózol, és metalcoret hallgat... az sztem nem lehet elkényeztetett, max hülye... xD én utóbbira voksolnék inkább :D
és flegmát nem a fejre értettem... a "ajj de flegma itt valaki", hanem úgy általánosságra... a közönyösségre értettem. mostanában eléggé közönyösen állokhozzá mindenhez, bunkó vagyok. :I erre értettem a flegmát ^^
szerintem meg,ha nem lennél egy pózer,nem jönnél itt azzal,hogy te metalcoret hallgatsz,mert annak kb semmi köze ahhoz,hogy mennyire elkényeztetett valaki..
meg amikor az első írta,hogy egy pics@ vagy,egyből elkezdtél mentegetőzni,hogy márpedig nem..
mit érdekel egy flegma/bunkó magányos farkast,hogy egy idegen mit gondol róla?
nem lehet,hogy azért játszod a bunkót,meg a keményet,mert ezzel akarod felhívni magadra a figyelmet? mert nincsenek barátaid és ezzel mutatod,hogy lesz@rod? de közbe meg nagyon is érdekel,hogy mit gondolnak rólad,csak máshogy nem jött össze a feltűnés?
ezt most nem kioktatásnak szánom,csak volt egy ilyen ismerősöm aki így viselkedett,amikor nem találta önmagát és nem voltak barátai..
utolsóval értek egyet.. ez a "flegmaság" most divat lett nagyon. nem azért, a zenei ízlésedet díjazom, de ha ezzel akarsz valamit bizonyítani az komoly pózerség, főleg ilyen szituációban. nem azért, de gyakran megfordulok metálos, rocker, és keményebb társaságban, és igen, sajnos köztünk is vannak ri.ancok... szerintem az hogy jó zenét hallgatsz jó alap, ha nem arra használod mint az ilyen pózer csajok: kifogásnak. sokan csak azért lesznek divatból ilyenek, mert az olyan, menő. laza, "leszarom" dolog. pedig ebben annál sokkal több van, és remélem ezt te is belátod. ha sikerül, és levedkőzöd a divatmajomkodást, üdv a klubban.:) ha nem hát nem.. akkor viszont nincs mondanivalóm.
ne vedd sértésnek, bocsi. az írásod alapján azthiszem, csak takarózol ezzel a stílussal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!