Mit tudok tenni, hogyha semminek nem tudok örülni, ill. nincs túl sok érzés bennem?
Sok helyzetben elgondolkoztam azon, hogy miket éreztem és miket nem, és igazából nem tudom elmondani, hogy mik voltak ezek a helyzetek, mert csomó kis apróság, de általánosan rájöttem arra, hogy nem tudok örülni semminek és egyszerűen mindennel szemben semleges-érdektelen vagyok!
Pl. elkezdtem hangszeren játszani 1 éve, és tök jó volt, de most már bármilyen zenét mutatnak nem tudom értékelni, teljesen érdektelen vagyok. A tanulással is így állok. Mindennel így vagyok...
Igazából nagyon szeretnék jól játszani a hangszeren, de ez megakadályoz... Csak azon kapom mindig magam, hogy ülök a gép előtt és nem csinálok semmit ott se, csak nézem youtube-ot és kész.
Ezekből gondoltam, hogy biztos valami lelki dolog lehet ez, vagy ilyesmi, vagy valami hiba van bennem, mert ez nem normális. Szeretnék újra érezni, örülni valaminek, és szeretném tovább folytatni a zenélést! De hogy csináljam? Vagy mit tegyek így?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!