Szar az élet, igaz?
Olyan nincs, hogy ne lehetnél sikeres valamiben, legfeljebb még nem találtad meg.
Ha nem boldogulsz az egyetemmel az nem olyan nagy gáz. Egyrészt csomó fölösleges marhaságot akarnak az emberbe tömni, amit soha nem fog használni, másrészt diplomásan is lehet valaki sík hülye.
Nekem pl. nincs diplomám (kibuktam az egyetemről), de van egy jó állásom és fejlesztem önmagamat. Azt tanulom, ami igazán érdekel és amit hasznosítani tudok. Ezt az egyetemen nem tudtam megtenni.
Ha nem megy az egyetem, ne kínlódj vele, inkább valósítsd meg az álmaidat. Valami biztosan érdekel, amivel szívesen foglalkoznál. Ásd bele magad abba. Ha az ember olyan munkát csinál, amit nem szeret, előbb utóbb beleőrül. A munkád akkor lesz jó és produktív, ha szereted is azt, amit csinálsz. Az, hogy ki mit szeret egyéni, neked csak fel kell fedezned, hogy neked mi az...
02:48
Én is olyan suliba mentem, ami abszolút nem érdekel, mert nem volt más választásom és én is amikor meghallom, hogy az adott témáról beszélünk, akkor a hátamon is feláll a szőr. Szóval együtt érzek veled és én is sz0pok:D
csatlakozom ,az "énis olyan suliba mentem ahol nem érdekelnek a tantárgyak" csoporthoz, de az megnyugtat hogy vannak sokan akiket szintén nem izgat :D:D főleg ,vannak marha jó hobbijaim ,ugyhogy most azoknak élek, meg néha tanulgatok is vmit
:D
az élet nem szar, szerezz vmi jó csjt azt jó lesz meglátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!