Na azvan hogy szerintem az emósoknak igazuk van! Az élet szar és énis útálomn az életem. De nincs emo hajam, nem járok feketébe stb. Most akkor mi vagyok?
És milyen életcéljuk van a rendes fiataloknak?
Gazdagság? Mások felett hatalmaskodni, kihasználni? Minél kevesebb tényleges munkával minél többet kifacsarni az életből? Inni, szívni, dugni?
Én megértem azokat is, akiknek ez nem életcél, és nem találnak mást, mert nem tudják, mi az érték, mi a jó.
Fiamlányom,itt az a baj,hogy azt hiszed hogy az élet utálata az emók kiváltsága.
Utálom az életet és az emberiség nagy részét én is,13 éves korom óta,de meg se fordult soha a fejembe hogy emó legyek.
Én vagyok én,így jó nekem,és nem akartam csatlakozni egy divathullámhoz se(mert ugye az emó is az,nem több,persze sokak számára lehet mélyebb jelentése,és ezt tisztelni kell,de egyébként csak egy trend)
Az vagy aki lenni akarsz.Ne címkézd fel magad,a gyenge ember csinálja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!