Miért ilyen szar az élet? Miért kell mindent sorra elveszítenem, amit szeretek, miért nem maradhat meg egy kis cseppnyi boldogságom se?
Ez az gyerekek, valaki maga alatt van, elvesztette minden önbizalmát és akkor bónuszként szerencsétlenezzük mán le, hátha majd feldobja... -.-"
Én azt ajánlom keress egy olyan megbízható valakit (ha lehet azonosneműt mint te, vagy ellenkezőneműt, akivel "olyat" nem csinálnál) és öntsd ki neki a lelked.
Vagy menj pszichológushoz, az meghallgat, de nem mondja meg mi tévő légy, de jó az ha kibeszéled magadból azt ami fáj, mert amiközben mondod, magad rá fogsz jönni a válaszokra. A Pszichológus meghalgat és segít neked, hogy rágyere magadtól, fogadd meg a tanácsomat, én is voltam már magam alatt :)
16/f
Első mondták már hogy mennyire paraszt vagy hülyegyerek.
visszatérve a kérdésre, ne bánkódj, én pont most voltam abban a korszakban amiben most te, és kis idő után nagyon jó let az életem:D
Csak jobb lesz az életed ne aggódj, minden jobb lesz egyzser:D
előző vagyok
első mondatom minegik parasztnak szól!!!
Azert hogy ragyere hogy mi tol leszel igazan boldog.
Nem attol amit elveszithetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!