Akik jobban szeretik a szomorú, elvontabb, drámás, esetleg tragédiás filmeket mint a vígjátékokat, azok miért?
Igen, ezeket a filmeket valóban azok szeretik akik okosabbak, képesek megérteni, és akik érzelmileg fejlettebbek. Én is ilyen vagyok, de nem zavar, csak néha :D
De tudom, hogy más is szokott szomorú lenni, de nem mutatja ki, bár ez már nem ide val dolog...
Nem csak az ilyen filmeket szeretem, de ezeket is.
Több értelmet látok ezekben.
Röviden: mert nem tartom viccesnek őket. szeretem a humort, de amit vígjátékok címén adnak mostanában, azokon általában előbb alszok el, minthogy akárcsak egy mosolyt kipréselnék magamból. Plusz nem maradandó élmények: megnézek, tíz perc múlva elfelejted.
Ellenben az elvontabb filmeken el lehet gondolkodni és jóval a film véget érése után is ad elmélkedni valót.
Persze ez durva általánosítás nyilván; van olyan vígjáték, amik emlékezetesek és szakad az ember a röhögéstől, és olyan dráma is, aminek a nézésénél a szemközti fal bambulása is tartalmasabb élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!