Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mért vagyok ilyen?

Szerintetek mért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval nemis tudom de mindha félnék a komoly kapcsolatoktól. Mostis bejön nekem egy srác és kiderült h énis neki és nemtom így már nem ugyanolyan félénkebb vagyok ha velünk van pedig ez nagyon nem jellemző rám.Meg mondjuk a smárolás miatt is parázok.. Valaki segítsen :)

Mit tegyek h ne legyek ilyen(?)

2012. febr. 22. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Mély levegő...
2012. febr. 22. 22:33
 2/5 anonim válasza:
mit kell parázni a smárolás miatt? :) ez gyerekes. :D mikor ott vagytok és megcsókol ugyis tudod mit kell csinálni. már ha ez lesz az első csók persze. bocsi ha félreértettem. de am nem kell parázni.
2012. febr. 22. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Varjal meg egy par evet :)
2012. febr. 22. 22:39
 4/5 anonim válasza:

Azért csak vigyázz!

Mert én egy lányból már kiábrándultam,mert így kezdett el velem viselkedni,és én meg azt hittem,h nem jövök be neki,ezért inkább hagytam a fenébe,és találtam mást...

2012. febr. 22. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy félsz valamitől még megteheted. Sőt sokszor ajánlott megtenni, szembenézni azokkal a dolgokkal amiktől félsz, hogy lásd valójában nem is volt az akkora probléma mint gondoltad. Ha meg akkora volt akkor is tanulsz a dologból valamit.
2012. febr. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!