Mit csináljak? és mit ne?
Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok fáradva..nem tudom mit kellene tennem..
eddig sokszor közösítettek ki sulikból..Idén már váltottam egyszer sulit. Itt megfogadtam, hogy nem teszek semmi olyat,amivel utálatot keltek. De mégis rühellnek. Nem mondtam,és nem tettem semmit. Anyukám szerint, én egy olyan ember vagyok, akiről süt az, hogy lehet bántani...Mit csináljak, hogy elviselhető legyen a helyzet és hogy befogadjon az osztály.
2012. febr. 19. 12:57
1/2 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen nemű? Szerintem ilyen esetben enélkül sokat nem lehet mondani, max annyit, hogy keress hozzád hasonló barátokat, vagy legyél olan mint a többiek
2/2 anonim válasza:
Én is így voltam de én már nagyon elbaltáztam és átmentem egy másik osztályba és ott újrakezdtem. Szerintem viselkedj úgy mint a többiek vagy mint a legmenőbb ember az osztályban. Ha őneki rosszul sikerült a dolgozata és vigyorgott és neked s rosszul sikerült hát vigyorogj te is!Szerintem érted mit mondok. Ugyanolyan vagy mint mindenki más. Ettől még nem fogsz senkit utánozni.És a legfontosabb! Ha mélyen, legbelül azt gondolod magadról hogy utálnak meg, hogy sebezhető vagy 100% HOGY AZ LESZEL. Gondolkodj pozitívan. például.:Jaj remélem nem kapok egyest. helyett: 5-ös lesz a dogám stb. Szerintem érted mire gondolok. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!