Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fiúk, ti mit kerestek általába...

Lexiiike kérdése:

Fiúk, ti mit kerestek általában a lányokban? Mi az ami megfog?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok, imádom a focit, legjobban a Barcelonát. Szeretek még kézilabdázni is, és rendszeresen űzöm mind a két sportot. De sokan azt mondják hogy túl sportos vagyok. Szerintetek az baj ha egy lány sportos?
2012. febr. 18. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ámulnak milyen nagy tudásom van.Hát Sz.rd össze magad,szted,egy sportosabb csaj szoba állna veled egyáltalán,meg hogy a focit nem szted,ha van egy olyan csajod aki pl a focit szereti,és esetleg te is drukker vagy,csajod dvtk te meg tirpák,levágná a fejed..az jobb?"

1. Egy szót sem értek a szarságaidból, tanulj meg magyarul nyomorék paraszt.

2. Hagyjuk már ezt a f*szságot a tököm tele van a sok paraszt szarrágásából ezen az oldalon, hogyha le meri valaki írni, hogy mondjuk éltenuló, akkor az összes nyomorék nekiesik, hogy "HŐ DE NAGYKÉPŰ S*GGFEJ VAGY". Egy véleményt kért a csaj b*zdmeg, ez az igazság és ezeket nem én szoktam mondani magamra. Nem nagyképűségből írom, hanem leírom neki, mi a valóság. Mindegy, dugd be a fejed anyád s*ggébe te majom.

2012. febr. 19. 02:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Különben meg leszarom a sportosabb csajokat, nem tudom, ez lejött-e a nehéz fejednek a válaszomból...
2012. febr. 19. 02:07
 13/13 Lorokus ***** válasza:
Engem az fog meg általában, ha nem is olyan szép, de kedves, aranyos, és jó tanuló. Én is sportolok, úgyhogy ezzel nincs semmi gond. Ne legyen dagadt se.
2012. febr. 19. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!