Fiúk, ti mit kerestek általában a lányokban? Mi az ami megfog?
Nekem baj, ha túl sportos. Én mindig is érdeklődő kisgyerek voltam, minden érdekel, de a sport az egyetlen, ami totál hidegen hagyott mindig is. Az osztályban most is az egyik legjobb tanuló vagyok, mindenki ámul, milyen nagy tudásom van, de ha a sport kerül szóba, totálisan analfabéta vagyok, marhára nem érdekelnek a csapatok, válogatottak, olimpiák, érmek, meccsek, semmi. Engem egy sportos lány idegesítene, mivel én sosem nézek se focit, se más sportot, sose értettem, mi értelme van ilyen fanatikusan szurkolni egy csapatnak. Engem kifejezetten zavarna.
De ez csak az én véleményem.
Ami pedig megfog: legyen normális, ne nagyszájú, szerény, aranyos és legyen jó a lába:D
Ki nem nagyképű,ha olyan helyzetben van?A nekem tul sportos okostojásnak:Neked Johnny Test nővére jönne be,mi?Szemüveges,fehérköpeny,qvan..ahhh .tum.csöpp..Igen,ez az...
nem csak a focisták gizdák,vagyis nem mind,pl itt ez a osztályszépe,ez nem gizda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!