Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet az hogy már...

Miért lehet az hogy már ránézésre elítélnek az emberek?

Figyelt kérdés

Idén mentem új iskolába, próbáltam az új osztálytársaimmal haverkodni, de semmi eredménnyel mert esélyt se adnak rá, már szeptember elején se nagyon érdekeltem őket, de egymással jól összehaverkodtak. Valamiért már ránézésre elítélnek az emberek, új iskolámban egy emberrel nem vagyok beszélő viszonyban, mert hiába beszélek hozzájuk egyszerűen, kapok egy rövid választ aztán le vagyok tojva továbbá, így van ez élőben meg interneten is. Mi lehet a baj velem? Ti mikor tennétek ezt valakivel?

16/F

2012. febr. 18. 18:04
 1/3 A kérdező kommentje:
A régi iskolámban se voltam valami közkedvelt, de ott legalább nem voltam ennyire levegőnek nézve, de ott meg sokat piszkáltak, az viszont már a múlt, nem lényeges. Csak ezt nem értem miért van, ami az új iskolámban van.
2012. febr. 18. 18:05
 2/3 anonim válasza:
Hát sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :S Velem is volt már, hogy levegőnek néztek, de csak egy-egy ember és szerencsére nem tartósan. Próbálj egy kicsit lazább lenni, ne görcsölj rá a dolgokra :)Más osztályból próbáltál már haverkodni? Lehet ott más lenne a helyzet:) plusz ne add fel, biztos van aki elfogad. :)
2012. febr. 18. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ránézésre..Akkor van valami taszító a külsődben,nem szőrös az ádámcsutkád?
2012. febr. 19. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!