Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Képesek vagytok ránézésre...

Edward Cullen ® kérdése:

Képesek vagytok ránézésre megmondani 1 emberről, hogy hány éves?

Figyelt kérdés
Mert én ha ránézek 1 emberre egyből tudom állapítani ,hogy hány éves. Elég ha csak telefonon hallom a hangját , olyasvalakinek akit nem is ismerek. Egyből megmondom pontosan a korát. Ezt mindenki tudja?
2010. aug. 27. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzéked van hozzá! Én sík hülye vagyok az ilyenhez. 10 évet is képes vagyok tévedni, bármelyik irányban. :P
2010. aug. 27. 09:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ. Én pl. a mai tinilányokról abszolút nem tudom megállapítani. A 15 évesek is már vagy 28-nak néznek ki! A fiúk még csak-csak! A felnőttekről meg általában igen.
2010. aug. 27. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem, talán 30 éves korig.

Bemutattak nekem egy házaspárt, kiderült, hogy a nő 2 évvel idősebb nálam 38 éves, én azt hittem legalább 48.

Rólam meg azt hitték, hogy 25 vagyok.

2010. aug. 27. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
A testvérem 29 éves, simán 39 -nek néz ki, mint a férjem vagy még szarabbul. Látszik rajta, hogy agglegény.
2010. aug. 27. 09:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Kétlem, hogy pontosan meg tudnád mondani mindenkiről. Az sem mindegy, hogy az illető hogyan él, dohányzik vagy iszik-e, elég folyadékot visz-e a szervezetébe, mennyit mozog, stb.
2010. aug. 27. 10:07
 6/12 A kérdező kommentje:
igen... nyilván vannak kivételek. Múltkor beszélgettem 1 fiúval... megmertem volna esküdni ,h 14 éves. Aztán kiderült ,h 22 éves és főiskolára jár xD de tuti ,h ti is benéztétek volna nagyon nem látszott rajta :D jah, igen úgy mégnehezebb ha valaki 1 bizonyos oknál fogva sokkal öregebbnek látszik. De sztem maradjunk inkább az átlagembereknél.
2010. aug. 27. 10:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat aki 45 nek néz ki valójában még 40 sincs.

Na róla még te se mondod meg hogy hány éves.

De sztem rólam se mondanád meg.

2010. aug. 27. 10:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyszer elmentünk a kórházba meglátogatni a mamámat. 14 éves kortól szabadott bemenni. Én akkor 12 voltam, a bátyám 16, rólam elhitték hogy múltam 14, őt meg ki akarta zavarni a biztonsági őr. :D

Egyébként nem vagyok jó ebben, a legtöbb embert öregebbnek nézem, voltak már emiatt ciki helyzeteim. :)

2010. aug. 27. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ranezesre en is eleg jol megtudom allapitani,hogy hany eves az illeto. :)
2010. aug. 27. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen,de én mindig fiatalítok kb. 3-4 évet:D:P
2010. aug. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!