Edward Cullen ® kérdése:
Képesek vagytok ránézésre megmondani 1 emberről, hogy hány éves?
Figyelt kérdés
Mert én ha ránézek 1 emberre egyből tudom állapítani ,hogy hány éves. Elég ha csak telefonon hallom a hangját , olyasvalakinek akit nem is ismerek. Egyből megmondom pontosan a korát. Ezt mindenki tudja?2010. aug. 27. 09:32
1/12 anonim válasza:
Jó érzéked van hozzá! Én sík hülye vagyok az ilyenhez. 10 évet is képes vagyok tévedni, bármelyik irányban. :P
2/12 anonim válasza:
Hát attól függ. Én pl. a mai tinilányokról abszolút nem tudom megállapítani. A 15 évesek is már vagy 28-nak néznek ki! A fiúk még csak-csak! A felnőttekről meg általában igen.
3/12 anonim válasza:
Nem, talán 30 éves korig.
Bemutattak nekem egy házaspárt, kiderült, hogy a nő 2 évvel idősebb nálam 38 éves, én azt hittem legalább 48.
Rólam meg azt hitték, hogy 25 vagyok.
4/12 anonim válasza:
A testvérem 29 éves, simán 39 -nek néz ki, mint a férjem vagy még szarabbul. Látszik rajta, hogy agglegény.
5/12 anonim válasza:
Kétlem, hogy pontosan meg tudnád mondani mindenkiről. Az sem mindegy, hogy az illető hogyan él, dohányzik vagy iszik-e, elég folyadékot visz-e a szervezetébe, mennyit mozog, stb.
6/12 A kérdező kommentje:
igen... nyilván vannak kivételek. Múltkor beszélgettem 1 fiúval... megmertem volna esküdni ,h 14 éves. Aztán kiderült ,h 22 éves és főiskolára jár xD de tuti ,h ti is benéztétek volna nagyon nem látszott rajta :D jah, igen úgy mégnehezebb ha valaki 1 bizonyos oknál fogva sokkal öregebbnek látszik. De sztem maradjunk inkább az átlagembereknél.
2010. aug. 27. 10:22
7/12 anonim válasza:
Ismerek olyat aki 45 nek néz ki valójában még 40 sincs.
Na róla még te se mondod meg hogy hány éves.
De sztem rólam se mondanád meg.
8/12 anonim válasza:
Egyszer elmentünk a kórházba meglátogatni a mamámat. 14 éves kortól szabadott bemenni. Én akkor 12 voltam, a bátyám 16, rólam elhitték hogy múltam 14, őt meg ki akarta zavarni a biztonsági őr. :D
Egyébként nem vagyok jó ebben, a legtöbb embert öregebbnek nézem, voltak már emiatt ciki helyzeteim. :)
9/12 anonim válasza:
Ranezesre en is eleg jol megtudom allapitani,hogy hany eves az illeto. :)
10/12 anonim válasza:
Igen,de én mindig fiatalítok kb. 3-4 évet:D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!