Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hol vagyok? Ti hol vagytok?

Hol vagyok? Ti hol vagytok?

Figyelt kérdés

Gyerek koromban, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy milyen leszek felnőttként.Míg más lányok biztosan tudták h férj, gyerek, karrier,...én csak egy nagy kérdőjelet láttam a jövőképem helyén.

Most 28 éves vagyok. Talán már felnőttnek számítok.

Most hol tartok? ... Sehol.

Külföldön élek jelenleg, de semmi sem akar összejönni.Szerettem volna gyűjtögetni, de mikor már épp volt valamennyim, vagy leépítettek, vagy valami váratlan számlára kellett kiadnom, a nehezen össze kuporgatott pénzem. Jelenleg épp az előbbi történt,a számlám meg már mínuszos... (már meg sem lepődtem).

A barátom se könnyíti meg a helyzetem.Az Ő élete jól alakul,mintha az enyém ellentéte lenne.Ennek örülök, de olykor érezteti velem, hogy lúzer vagyok.Nem mondja így ki,csak engem okol az anyagi gondok miatt.Pedig igyekezek.De tényleg.Mostanában sokat sírok emiatt.De itt a lehetőségek igen korlátozottak,és a majd értesítünk dumát, már ismerem...

Szal a karrierem csúcsától még mérföldekre vagyok,a férj választásra még inkább várok,a család alapítást is elodázhatom.

Sokat gondoltam haza,lehet a sors nem akarja, hogy itt boldoguljak?Nem tom már minden eszembe jutott.Csak úgy érdekelne, hogy mégis hol rontottam el?Hová lett az az ártatlan tekintetű,kreatív,szenvedélyes,vicces,laza csaj, aki azelőtt voltam?

A tekintet egyre üresebbé válik,a fáradtság nő,az idő telik,és pont ott vagyok, ahol gyermek koromban láttam magam a jövőmben... Egy nagy kérdőjel tetején.

2012. febr. 16. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A helyzeted sok tényező befolyásolja, hogy hol szocializálódtál vagy épp, hogy hol élsz, melyik országban, milyen közösségben, a barátod hol nevelkedett, milyen közegben, számos olyan dolog van, ami alapvetően befolyásolja életünket. Nem mindenkinek jön be a "külföld", ott sincs már kolbászból a kerítés, ott sem kedvelik már sok helyen az "idegeneket". Attól is függ, hogy milyen végzettséggel rendelkezel, hol akarsz elhelyezkedni. Lehet tényleg haza kellene jönnöd, habár itt sem túl jó a helyzet.
2012. febr. 16. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Rabszolga vagy, rabszolga sorssal, neked nem sikerül feljebb kapaszkodni a hatalmi piramisban. Ha a párod ilyen ... akkor dobd ki, mert csak akkor kell a másik, ha minden rendben és megy a szekér, de ha nem, akkor egy szar vagy?

A helyedben feladnám ezt a meggazdagodást, ha tudnál itthon dolgozni és olyanokkal lehetsz, akik szeretnek.

2012. febr. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!