Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fizikai (könnyű) munkát...

Fizikai (könnyű) munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, nagyon lassulok,25 éves vagyok, miért?

Figyelt kérdés
Gyárban dolgozom operátorként, kézi összerakós soron. Észrevettem, hogy egyre lassabban dolgozom, mint pár éve. 2 év alatt nagyon sokat romlott ez a dolog, 5 éve vagyok ott. Amúgy sincs kézügyességem, most meg a lassulás is ront a helyzeten. Azt nem hiszem, hogy a munka utálata miatt lenne. Más, aki később jött hozzánk dolgozni, pár hónap alatt is gyorsabb lett, mint én. Nem egy emberre értem, hanem alapból az évek folyamán érkezett munkatársakra. Nem kávézom, nem szedek semmit, nem alkoholizálok, nem vagyok álmosabb nappal vagy este, mint pl. 3 éve. Eddig senki nem vette észre annyira, de ez bármikor feltűnhet valakinek. Az elméleti, szellemi dolgokat meg tudom csinálni, amit a többiek néha elrontanak (anyag megrendelés, teljesítménylap töltés, mihez mi kell, tudom fejből, pedig van vagy 100 féle dolog, amit különféle alkatrészekből teszünk össze). Mit tudnék tenni, hogy gyorsabban tudjam csinálni a dolgom? Kézügyességemmel gond van, mert nem tudok fogni az ujjaim hegyével...
2012. febr. 16. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A szalagmunka kicsinálja az embert, ezt már 1930-tól tudják, de ki a szart érdekel, lényeg a profit.
2012. febr. 16. 21:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez nem szalagmunka. Ha az lenne, már tényleg diliházban lennék... Húgom csinál olyat, de nem véletlenül tanul vezetni. Nem örökké azt akarja csinálni...
2012. febr. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!