Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzek haragot mindenki...

Miért érzek haragot mindenki iránt, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Imádom a barátomat, de az elmúlt 3 napban egyszerűen nem bírok kedves lenni vele, haragszom rá (ok nélkül), magamra is, mindenkire a környezetemben. Hisztizek, sírok(különösebb ok nélkül), és sértődöttséget érzek. Mi lehet a gond? Főleg esténként van ez így, és nem tudom hogy kezeljem.

2012. febr. 16. 10:14
 1/4 anonim válasza:
Szia,feltehetően depressziós vagy szorongásos okok miatt van ez!
2012. febr. 16. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Pszichomókus.
2012. febr. 16. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ezt csináltam. Éreztem én, hogy valami gáz van, és el kéne kezdenem változtatni magamon, az életemen, de gyenge voltam hozzá. Na az én páromnak elege lett ebből, és kirakott. Most végre megjött a löket, és már a következő héten a pszichológusnál ültem. vigyázz, nehogy te is így járj! Én is amúgy alapból tök kedves ember vagyok, csak azt bántom akit szeretek :(

Ne juss el idáig, kezdj el dolgozni azon, hogy pozitívabbá formáld a gondolataidat, mert a végén te is tönkreteszel mindent magadkörül. Őszintén szólva kicsit kititsztult fejje, reálisan látva a dolgokat, meglepett, hogy a barátaim még mellettem vannak. PEdig aztán az utóbbi időben sok jót ők se kaptak tőlem. Mostmár látom, hogy az a legfontosabb az életben, hogy szeress és ki is tudd mutatni, mert különben iszonyatos falak épülnek köréd, és magába zár a saját börtönöd...

2012. febr. 16. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Félsz a szeretettől,nem mersz igazán közel kerülni hozzájuk.
2012. febr. 16. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!