Facebook-on hogy lehet a kedvencek közül kitörölni, amit már nem szeretek? Agyamra megy, h mindenki azt hiszi, h szeretem Lady gagát meg stb-t amikor már kinemállhatom! Ezt hogy kell?
én már próbáltam mindenhogy de nembirom kiutörölni! régebben ment, de mostanába nem jó annyira a facebook, mert átalakítják, vagymi... segítsetek légyszi, mer kapok egy csomó linket ilyen-olyan emberek zenéjéről, mer azt hiszik, szeretem, aztán közbe nem is érdekel! régebben idióta egy zenei ízlésem volt, mit mondjak... XD
nemmondom h sürgős, mer igazából nem, csaak... nah... de amúgy nem tudom hogy lehetek ilyen hülye, hogy ennyit se birok megcsinálni, pedig alapvetően a számítástechnika/internet nekem nem szokott baj lenni, és valószínűleg röhögni fogok magamon, ha valaki megmondja XD segítsetek, léci :) köszönömm ^^
Behívod a kívánt oldalt és a bal oldali oldalsáv alján diszlájkolod.
Egyébként én sem szerettem Gagát, de egy-két száma mostanában elémkerült, nem is olyan borzasztó az a nő... meghökkentő, ez tény, de vannak értékes nótái. (Sosem hittem, hogy egyszer ezt fogom mondani :-))
akecske dolog nem tré.
21. század.
VÁLLALD FEL ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!