Lehet valakinek a személyiségére/hangulatára következtetni abból, melyik színt szereti? Hogyan?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 10:20
2/6 anonim válasza:
Szerintem valamennyire lehet, de érzék kell hozzá.
3/6 anonim válasza:
De hogyan? Én ilyeneket szoktam olvasni hogy pl. ha a fekete a kedvenc színed akkor borús vagy, meg szomorú meg ilyesmi, ha meg rózsaszín akkor vidám, lányos... De ezek hülyeségek szerintem, van hogy igaz, de szerintem csak ritkán. Nekem a zöld a kedvenc színem, akkor mi van?
4/6 anonim válasza:
Zöld: Melegséget, aktivitást, dinamizmust sugároz. Életerőt, bátorságot, nagy erőbedobást, vitális vágyakat, győzelemre irányuló akaratot jelez. Konfliktusérzést, türelmetlenséget, agresszióra való hajlamot mutathat.
5/6 anonim válasza:
valamennyire talán igen.pl.ha arra gondolok,hogy aki általában melankólikus,merengő típus az szereti a kéket.mert én is ilyen vagyok,és szeretem,megnyugtat,hűvös szín.de azt tudni kell,hogy az emberek általában több temperamentumot hordoznak magukban,szóval emellett szeretheti valaki a piros színt is,ami egy meleg,dinamikusabb szín.
6/6 anonim válasza:
Inkább hangulatra, de alaptermészetre is. a színeknek ugyan úgy van szimbolikus jelentése, szerintem ezt simán ki tudod keresni gugli barátoddal. persze sokkal több mindenen múlik egy ember személyisége, mint azon, hogy mi a kedvenc színe. Sokkal inkább lehet arra következtetni, hogy mit akar sugározni az adott ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!