Mi alapján lehet következtetni egy írásból az illető nemére? :D
Magyarul; ha láttok egy írást (neten), honnan tudjátok/sejtitek, hogy az egyed, akitől származik milyen nemű? Remélem, érthető.
A kérdést azért tettem fel, mert már sokan írták itt is pl. a kérdezőnek, hogy 'te nem lehetsz lány, a lányok nem így fogalmaznak' vagy hogy 'egy fiú nem így ír'. Hát akkor hogy?:D
Bár a kérdés szempontjából lényegtelen a nemem, leírom, hogy lány vagyok, mert nem szeretném, ha továbbra is találgatnátok.
19:17 válaszát azért nem tudom hova tenni, mert nem írtam se 'szijját' se 'fura smileyt'. A ':D' egy mezei hangulatjel, eddig azt hittem, unisex.:D
19:26 elmélete pedig vagy máris megdőlt vagy kivételes eset vagyok. Igen, valóban logikát keresek ebben, mint általában mindenben. Talán pont ezért tartanak fiúsnak a környezetemben élő emberek (ha a te szavaidra alapozunk).
Na, most, hogy ezt tisztáztuk, reagálnátok az eredeti kérdésre is? Megköszönném.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!