de mármint ezt úgy érted, hogy nem is érdekel, vagy nem akarsz, vagy nem mersz senkivel ismerkedni ?
2012. febr. 10. 21:48
3/12 anonim válasza:
mert állandó frusztrációban élek, nagyon sok pattanás kijött rajta, borzasztóan zavar, ezért sokszor szar a kedvem és ezért nincs kedvem senkivel sem dumálni, csak várom hogy végre hazaérjek, egyébként nyitott vagyok az emberekre, csak nehezen találom meg az értelmesebb fajtát ezért sokszor csöndesnek bélyegeznek meg
2012. febr. 10. 22:44
4/12 anonim válasza:
sotret! nekem már 2 hónapja nem jött ki semmi, pedig elég durva volt az arcom. időigényes, meg vannak mellékhatásai, de megéri szerintem..
2012. febr. 11. 00:51
5/12 anonim válasza:
nem szinte, hanem egyáltalán nincsenek barátaim.
mert ronda vagyok -> nincs önbizalmam -> magamba fordultam -> volt időm gondolkodni mert nem volt mit csinálnom -> nem vagyok olyan mint a többiek -> nem merek beszélgetést kezdeményezni -> mindenki utál
ennyi. és még azt mondják hogy ez nem lehet indok.
2012. febr. 11. 09:06
6/12 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim. Antiszociálisnak nem mondanám magam, mert jó lenne, ha lennének, de nem tudok az emberek felé közeledni. Van bennem egy "gát", ami nem enged, nem merek feléjük nyitni. Pár haverom van, de akkor sem én nyitottam feléjük, hanem ők. Egyébként nagyon csendes vagyok és mindig meg is kapom, de társaságban nem igazán merek kommunikálni. Nem tudom, hogy ebből a "gödörből" hogy lehetne kimászni, de már nagyon unom.
21/F
2012. febr. 11. 09:23
7/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, mert nagyon félénk vagyok ha beszélgetésről van szó vagy ismerkedésről. Félek, hogy ha elmondok valamit magamról, vagy elmondom valamiről a véleményem azt ellenem használják fel. És mostanában egyre jobban tapasztalom, hogy mindenki aki körülöttem él idióta.
Bizony rengeteg idióta van. Úgyhogy már 2 indokom is van.
Ennyi.
2012. febr. 11. 12:50
8/12 anonim válasza:
mindenki hülye csak én vagyok helikopteeeeeeeeer :D
2012. febr. 11. 13:18
9/12 anonim válasza:
Én!
Nem vagyok félénk,egyszerűen csak nem érdekelnek az emberek.Ne érts félre,nem vagyok embergyűlölő,nem utálok én senkit sem.Egyszerűen csak jobban szeretek a saját világomban elmerülni,mint társalogni.Egyedül szabadabbnak érzem magam.
2012. febr. 11. 13:26
10/12 anonim válasza:
2 barátom van az osztályból,de néha velük is magányosnak érzem magam.Igazából én nagyon szerettem volna barátkozni,de kirekesztettek és most már le se sz*rom őket.Ő miattuk utálok iskolába járni ,mert minden nap beszólnak.Akkor kezdett durvulni a helyzet,miután kitűnő lettem.Egyébként kedves vagyok és mindig segítek másoknak csak csendes vagyok.A "menők" vezetője egy lány,akivel kölcsönös az utálat.Ő is ugyanolyan tanuló,mint én csak az arca százszor nagyobb.Egyszer az egyik barátnője odaült mellém és utána kérdőre vonta,hogy miért ült mellém.De a többi se különb,rábeszéltek egy fiút,h csipkedje a seggem.Meg mindig kigúnyolnak.Legalább ez már az utolsó év,a középsuli csak jobb lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!