Szerintetek ez normális?
Hali! Mint a legtöbben én is egy tizenéves kamasz vagyok. De nálam nem az a baj hogy unom az életet (inkább én mondom másoknak, hogy élvezzék bár tudom hogy elég gagyi tud lenni)
Tanulmányokat írok le füzetekbe. Már majdnem teletöltöttem 3-at.
1.Az emberi szervezetről.
2.Az emberi betegségekről (karcinóma, stroke és egyebek)
3.Mitológiai lények az egész világból.
Ezeknek az interneten nézek utána (nem onnan másolom hanem az adatokat egyszerűbben írom le) és képekkel, lábjegyzetekkel bővítem őket. Az osztálytársaim strébernek tartanak és dilisnek csupán azért mert nem lógok egész nap facebookon és nem vagyok pics@ (elnézést a szóhasználatomért) úgy voltam vele hogy ezt nem kell figyelembe venni de már annyian mondták hogy megingtam! Azt hiszem még annyit kell hozzá fűznöm hogy egy 14 éves lány vagyok. Hálás vagyok ha végig olvastad és válaszod normális, értékelhető.
Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek van valami hobbija. :)
Mitológiai lények? Ez jól hangzik. Engem is érdekel a mitológia, főleg a germán/skandináv és a kelta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!