Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek normális, vagy...

Szerintetek normális, vagy pszichiátriai eset az alábbi?

Figyelt kérdés

Szóval az illető több hónapja öngyilkos akar lenni, nem egyszer próbálta is már, sikertelenül. Mindig rossz hangulatban van, szomorú, marcangolja önmagát, és a nemrég elhunyt kutyájával "kommunikál". Ha számít valamit, kiskorú.

Egyébként rólam lenne szó...

2012. febr. 3. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
én is öngyilkos akartam lenni már párszor, gyakran vagyok szomorú és életkedvem nincs nagyon,önmagamat hibáztatom mindenért,de még normális vagyok és lehet hogy neked kellene beszélned pár érettebb tapasztaltabb emberrel
2012. febr. 3. 22:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni érettebb, felnőtt emberekkel, pszichológussal, pszichiáterrel, de (eddig) nem használt semmit. Köszi azért.
2012. febr. 3. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
talán rossz helyen kerestél csak
2012. febr. 3. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem normális irány a doki.

Nálad nagyobb sz*ban lévő embert is kihúztak már a gödörből pláne ha azt nézzük, hogy pont egy olyan korszakban vagy amikor a lélek amúgy is labilis egy kissé. Egy rakás kamasz van ilyen helyzetben nem vagy egyedül. Előbb-utóbb minden probléma megoldódik.

És vajon hány embernek okoznál fájdalmat azzal ha hülyeséget csinálsz? Mindig van jobb.

2012. febr. 3. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Őszintén, talán 1 embernek okoznék fájdalmat, ha "hülyeséget" csinálnék, de tényleg csak talán! Tudom, sokan mondják ezt, főleg ilyen korban, de nálam sajnos tényleg így van... :/ Köszi neked/nektek is!
2012. febr. 3. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

1 másik kutyus esetleg nem jöhetne szóba?

Most ilyen korszakodban vagy, el fog múlni csak fel a fejjel és nézz előre!

2012. febr. 3. 23:14
 7/7 anonim válasza:

Ha ez megnyugtat, én felnőtt fejjel is kommunikálok az elhunyt állataimmal. Lehet nekem az a szerencsém, hogy vannak élők is..

Ha elhiszed, hogy nincsenek véletlenek és minden okkal történik, előbb-utóbb meg fogod látni a rossz dolgok mellett a jókat is!

Az élet egy csoda, még akkor is, ha igen keményen dolgozni kell azért, hogy valóban így érezd!

Ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj rám!

2012. febr. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!