Csődtömeg vagyok, hogy változtassak?
A munkámban nagyon lúzer vagyok, mindent elrontok. Csak nagyon alja és egyszerű munkákat kapok (voltak jobb feladataim is, de mivel azokat elrontottam, már nem kapok, pedig igyekeztem, de mintha átok ülne rajtam) Emiatt a munkatársaim nem állnak szóba velem, velem nem illik barátkozni, beszélgetni. (34 éves vagyok)
Anyuka is vagyok, van egy 3 éves kislányom, nem birok vele, folyton rossz a kedvem a fentiek miatt, mindig meg kell játszanom a happy-t, hogy valahogy tudjak vele foglalkozni.
Nincsnek barátaim, nem jár hozzám senki, rokonok messze.
A párommal meg már egyenesen sz.r a kapcsolatunk. Nem beszélgetünk, nem nevetünk és ez a kislányak sem a legjobb. Elválni nem akar, azt mondja, látni akarja felnőni a kislányát. De közben nem neveli, csak tv-zik vele, nem tanitja, okositja. Én meg egy csődtömeg vagyok, és a gyerekem is az lesz. Utálok élni, semmi örömöm nincs, mindenben rossz vagyok.
Próbálj jobban figyelni. Tudod hogy mik a hibáid, próbálj azokon javítani. Munkahelyeden a legegyszerűbb munkákat is tökéletesen csináld meg, próbáld elérni hogy felelősség teljesebb munkát adjanak, azt is próbáld meg tökéletesen megcsinálni, odafigyelve.
Legyél magabiztosabb.
Ehhez az kell hogy önmagadat is elfogadd. Öltözz csinosan, hogy megforduljanak utánad, ez is önbizalmat tud adni.
De ez egy lánc a egész. Apró dolgokon tudsz változtatni, és ha változtatsz egy két aprón, az már magával vonz egy nagyobbat az élet más területéről, és így neked is nagyobb lesz az önbizalmad ha pozitív hatás ér, ha az elején csak kicsi is. Ezért kell olyan dolgokon változtatni, amiben nem akadályoz senki, és tudsz változtatni, és sikert elérni. Abban hogy csinosan öltözködj, legyen szép a hajad, az arcod, abban nem akadályoz senki, és még ha nem is kapsz visszajelzést, de ha belenézel a tükörbe már jobban érzed magad. De ha még visszajelzést is kapsz akkor meg főleg.
Ezt amúgy a munkahelyen is észreveszik. Az olyat akin látják hogy elment az életkedve, sőt még nem is nagyon foglalkozik magával, az ilyeneket alapból bántják. De ha egyre inkább törődsz magaddal, önbizalmad lesz, határozottabb leszel, akkor ők is elgondolkodnak, hogy hmm valami történt ezzel a nővel. Ha minden feladatodat meg tudsz csinálni tökéletesen, de nem adnak komolyabbat, az új önbizalmaddal odaállhatsz és megmondhatod hogy kérnél komolyabb feladatot, mert meg tudod csinálni. Nem szabad hagyni magad.
Valami nagyon el van rontva.
Kezdj el magadon változtatni, nézd meg, mi az ami rossz, vagy lehetne jobb, és aztán azt is, hogy miben tudsz változtatni segítség nélkül, és kezdd el, akár köze van a munkádhoz, a kapcsolatodhoz, vagy bármihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!