Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha valamivel bajom van,...

Ha valamivel bajom van, mindennel bajom van, h változtassak ezen?

Figyelt kérdés
Ma világított rá egy barátnőm, h ez a baj velem. Ha dühös vagyok vmi miatt, akkor minden szar és mindenkivel bunkó vagyok. Egyrészről örülök neki, h ő így meg tudta fogalmazni mert már jóideje érlelődik bennem, h valamit nagyon rosszul csinálok, vmi nagy baj van velem. hát ez. :S De h változtassak? H csináljam h ne másokon vezessem le a feszültséget? köszönöm
2011. dec. 13. 14:22
 1/2 anonim válasza:
velem ugyanez van ! mindenen felkapom a vizet és megbántok mindenkit. De max egy óra múlva már tiszta jókedvem van, nevetek, beszélgetek. Sajnos segíteni nem nagyon tudok de legalább érzed hogy nem vagy ezzel egyedül:) és tényleg jó lenne ha valaki tudna segíteni, mert elég romboló ez az egész.
2011. dec. 13. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Valami bajom van, beborul az egész világ, sötéten látok mindent, haragszom mindenkire, elkezdem sajnálni magam, dühöngök, olyanokon csattan akik nem is érdemlik meg. Azt mondják az első lépés, hoyg felismered, de én már évekkel ezelőtt felismertem és nem változott semmi azóta sem...
2011. dec. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!