Skinhead akarok lenni ki tud segiteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:39
31/76 anonim válasza:
Ja, pl az utcaseprők titkos szövetségébe is ha jól hallottam.
32/76 anonim válasza:
Te majd biztos oda mész nem ? ;)
33/76 anonim válasza:
Nem, mert titkos, de neked megvannak ám az ismeretségeid hozzá
35/76 anonim válasza:
Köszönöm. Küldök cserébe egy példányt a "Magyar Helyesírás Szabályai" c. könyvből.
36/76 anonim válasza:
Egyszerűen nálad szánalmasabb embert még nem láttam..:) Életképtelen vagy.:) Még dolgozni is csak úgy tudsz elmenni, hogy apuci beajánl..:) És ilyen ember inkább ne tartozzon közénk mert csak minket járatsz le!:)
37/76 anonim válasza:
Valoban ? hát képzeld nem az apuci ajánl be hanem a barátok mert néhány apa szarik a gyerekére -.- am meg nyugi nem is akarok ijen okádék népbe tartozni ;) ja am mindennki magábol indul ki ;) szóval nem tom ki a szánalmas!
38/76 anonim válasza:
Jah és még hozzá tenném nem kel hogy én járasalak le titeket meg teszitek ti magatok aszt ;) !
39/76 anonim válasza:
Haver..:) Mi legalább tudunk írni, érted?!:) Alapvető dolgot nem tudsz Magyar létedre... Szégyelld magad... Pontosan az ilyen buta, primitív, írásképtelen emberek miatt tart itt a világ, ahol..:)
40/76 anonim válasza:
én vagyok a primitiv te ? :D ha ojan nagyra tudónak tartód magad már rég lekelet volna esnie te szánalom ;) 2 tolgot mondok ;) 1 diszgráfia néz utána ;) 2 meg nem az ÉN fajtám miat tart ótt a nép ahol most hanem a te fajtád miat ! mert nem szidni vagy hüjézni kell azt aki fogyatékos ! mert mindenki az valamibe ezt jól jegyezd meg ;) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!