Skinhead akarok lenni ki tud segiteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:39
11/76 anonim válasza:
Tudjátok én is ezen filózok hogyan legyek skin.:D
Muterommat rávettem hogy vegyen egy terepgatyát de félek hogy azért megvernek az utcán XD vagy megölnek :D:D
12/76 anonim válasza:
utolsonak te gyáva f@sz az ijen ne legyen szki ha atol félsz hogy meg vernek az utcán ! én nem vagyok skin Náci vagyok de már 3 4 éve és folyton mondogaták hogy igy ugy fognak meg verni de én válalom!! mulkotr jön a cigány kötekedni diir egy pofon csá és el futot enyi !
13/76 anonim válasza:
Nem vagyok gyáva bekaphatod!Csak a lelkem mélyén úgy érzem hogy 14 évesen nem kéne így öltözködni viselkedni de ki akar törni belőlem ez...Ezért fosok.:D
14/76 anonim válasza:
Nekem is 14 éves koromba jött elő ez de a szüleim nem engedték hogy olyan eszméket képviseljek amiket talán meg sem értek.... Aztán betöltöttem a 18-at és azóta le sem tagadhatom már, hogy milyen eszméket vallok..:D És azóta érdekes módon a cigányok sem jönnek a közelembe..:D
15/76 anonim válasza:
Na..:D enyi:D Anyám sme engedi hogy csináljam ezt de mostmár megtörtem:D
16/76 anonim válasza:
Igaz bakancsot még nem akar venni én meg nem vehetek :/
17/76 anonim válasza:
Bakancsot sajnos még nekem sem vettek mert hogy lány vagyok és nem illik egy lányhoz a bakancs.......:D
De ami késik nem múlik:)
19/76 anonim válasza:
olyan nincs hogy nem vehetsz -.- el mész és veszel te ! énis el mentem és vettem 1 enyi nem nagy cuc ! ha meg ösze veszel e miat anyádal ak válald énis ugyan eszt be válaltam !
20/76 anonim válasza:
am meg legalábis szerintem elégé jól nézki egy csajon a bakancs ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!