Semmi nem jön össze? Pechsorozat? Semmi értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
Voltatok már úgy hogy semmi nem jön össze?Kb 1 éve nincs munkám,vannak lehetőségek amiket nem szalasztok el,de mindig valami közben jön,egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen szerencsétlenül alakul egy embernek az élete,mindent megteszek azért hogy legyen munkám és lennének is lehetőségek,de vagy nem én kellek a munkáltatónak,vagy már betöltötték,vagy az a baja hogy nincs autóm...vagy valami mindig van.mindig úgy állok hozzá hogy jó kisugárzásom legyen és lássa rajtam hogy kell nekem az a munka..de valami mindig közbe jön.már nem látom értelmét az életemnek,rengeteg pénzembe van a munka keresés,rengeteg telefon hívás,utazás,mert más városokba is néztem és el is utaztam..de semmi nem jön össze.az egy év alatt ha mindent össze számolok kb 200 ezer ft ment el telefonokra és utazásokra..romokban az életem minden tartalékom elfogyott,ma voltam egy munkát nézni és 30 km-re van ahol lakom és vonattal mentem,annak meg az volt a baja hogy nincs autóm...mondom nem mindegy hogy vonat vagy kocsi ha oda érek időbe?egyszerüen nem látom a kiutat,egy éve ez van,mindig pofára esek és csalódom,már félek elmenni munka ügyben bárhova is mert úgy is tudom hogy megint csalódottan jövök haza...elegem van az egészből..2 szakmám van és érettségim,németül beszélek,nem kellek sehova..vicc az egész..2012. jan. 31. 15:20
11/12 anonim válasza:
[link] Hollandiába közvetitenek,de jókat hallottam róluk,megbizhatóak
[link] nemtom,mennyire megbizható
Én Dániában dolgoztam,ott is nézhetsz valamit,szakácsot mindig keresnek,de tudni kell alapfokon angolul..Egyébként ,ahhoz,hogy munkát találj,sok esetben ismerős kell,ha beajánlanak bárhova,nyert ügyed van..de Dániában nem szokás átverni a másikat,nagyon becsületesek,ha bizonyitod,hogy jó vagy,megkeresed 2-3 hónap alatt az egy éves itthoni keresetedet..
12/12 anonim válasza:
Nekem meg pont ez eszi meg az idegeimet már a fa**om ki van. Ki kell mennen a világ másik végére, hogy keressek egy tűrhető összeget. Hegesztő szakmám van, szóval cseszhetem. Egyszer Hollandiában úgy átba**tak, hogy amikor letelt az egy hónap munkaidőm, akkor viszlát szélnek eresztettek. Keressem meg a repülőteret, vegyem meg a nem olcsó jegyet, és távozzak boldogan. Hidd el nem vagy egyedül mellesleg a szakmámat utálom de a továbbtanulásnak se látom értelmét , mert vannak olyan ismerőseim akiknek sokkal komolyabb végzettségük van, mégis a szalag mellett állnak minimálbérér. Sz*r ez az ország az itt a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!