Hogy lehetek fiús? 13/F

Igaza van 05:59 amikor ismételten azt írja ne melegedj be.
Vagy is ne legyél kíváncsi semmi olyanra ami nem természetes, és kerüld el az idősebb férfiakat, mert a te korosztályodat szokták kerülgetni.
Keress barátokat saját korosztályodból, olvass és tornázz, vagy legyél egy sport körnek a tagja. Ha lányok közelítenek hozzád, legyél természetes, és komoly ha kell de ne kerüld őket.
Ha tetszik valamelyik közeledj hozzá és apró figyelmességekkel sokat elérhetsz-- ha van nálad édesség akkor kiemelten őt kínáld. De azért ne légy erőszakosan közelítő, azt kell hinnie, hogy csak véletlenül találkoztatok, bele-bele botlasz. S így apránként férfi lesz belőled van még erre 5-7-9 éved szóval ne nyugtalankodj

tegnap 15:34 válaszoló--miért böszmeség, azért mert azt látom a kérdéséből, hogy bizonytalan önmagában, félénk, hogy ő esetleg nem eléggé férfias?
Három fiút neveltem és mind a három más volt. Az egyik szégyenlős és tele bizonytalansággal hogy nem elég férfias- ez gátolta az ismerkedését amikor szerelmes volt, nem mert közeledni. Neki ugyan ezeket mondtam igaz apránként és csak rávezetve. amit itt nem lehet egyszerre kellett írnom, nem verekedős, örülök ha egy mondatot kihúzok belőle amióta szövegeltem azóta verseny kerékpározik, már törődik a külsejével és egyre több barátja van,már túl van az első hódításon és magabiztosabb, lazán és hanyagul jár mint egy görbült 182 cm es gorilla.. matematika és informatika érdekli
A másik unokám a kisebbik az teljesen más, vagány nagy pofájú, fossa a szót, verekedős, sportol, és zenél és rámenős a csajokkal, úgy táncol mintha tanulta volna magabiztos=istennek képzeli magát-- 12 éves-- Ő neki semmit nem kell segíteni-- ő tanít engem zongorázni vagy rángat fel táncolni. Nem mindegy milyen a haja, a ruhája, úgy közlekedik mint aki karót nyelt ha előadáson zongorázik, olyan komoly előtte hogy szólni nem lehet hozzá. Amikor gyakorol ha kétszer hibázik akkor rácsap a hangszerre és bevágja az ajtót hogy remegnek a falak, maximalista és hipochonder aki hetente ellenőrzi szőrös-e a kakasa megméri a lázát, szintetizátoros játéka után lejön a színpadról, büszkén mert nagyon sokáig tapsolnak, ....nagyon jó voltál mondom.."természetes"... sóhajt, megfogja a homlokát... "kifáradtam"
Neki nem kell tanácsot adni-- egyedül önmagát kezelni tanítottam, hogy ne képzeljen be rosszulléteket, mert már kardiológián is feküdt miatta, olyan komoly szív panaszai lettek. Azóta hogy gyakorolja, elmúltak a szívpanaszok, most homlok panaszok vannak soron...
Szóval,ennyire mások a fiúk és ennyire más tanácsot igényelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!