Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így? Miért vagyok...

Más is van így? Miért vagyok ilyen? 18/F

Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok, akkor mindenfélét beképzelek magamnak, hogy én vagyok a világ leggyíkabb embere, szar az életem, viszont ha társaságba megyek, rögtön kivirulok legtöbbször, és a világ legboldogabb emberének érzem magam.
2009. máj. 29. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel.:) 17 és fél éves lány vagyok.

Szerintem csupán igényled a szeretetet, és a társaságot, hogy barátokkal legyél körülvéve. Szerintem nincs ezzel gond, de törekedj arra, hogy úgy éld az életed, ahogy jól érzed magad. Járj el barátokkal, szervezzetek programokat, ne szomorkodj egyedül!

2009. máj. 29. 20:10
 2/7 anonim válasza:
100%

Én is pont ilyen vagyok, mint Te.

Még a kor is egyezik XP

18/F

2009. máj. 30. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is így gondolom. Huhh, akkor megnyugodtam nem csak én vagyok így vele :D

16/L

2009. máj. 31. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

aha énis

16/L

2009. máj. 31. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy most olvasok egy könyvet (Csíkszentmihályitól), és abban olvastam, hogy az emberek akkor érzik magukat kellemesen, ha társaságban vannak, vagy beszélnek valakivel (pl.MSN), mert akkor nincs idejük tünődni ilyeneken.
2009. jún. 1. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz!:) Pl az unalom is ezért vezethet depresszióhoz.
2009. jún. 1. 17:10
 7/7 anonim válasza:
Zene,zene,zene,és sok sok testmozgás=aerobik,nekem is jót tett, próbáld ki te is ,többé nem leszel depressziós.
2009. jún. 2. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!