Az van,hogy már magam tiszta hülyének érzem,mert magamban beszélek hangosan már néha úgy is ha ott vannak mások.Igazából nem azokat szoktam magamban mondani ,hogy pl ,,jaj milyen cipőt vegyek fel holnap" hanem ami bánt amitől minden nap szinte sírok.Mert gyakorlatilag családom sincsen az apám felőli rész már eldöntötték kis baba koromban,hogy nem szeretnek,a fiú testvérem pedig imádták,miattam váltak el a szüleim mert nem voltak képesek elfogadni engem amit a mai napig hangoztatnak az itthoniak és már nem egyszer elvitték kiskorában a tesóm rajta vitatkoztak mikor már elvoltak válva.Mára már a tesóm 16 én 14 és anyámmal egy szobában vagyok mert ide kellett költözni a mamámékhoz és anyámat nem érdekli ha én is a szobában vagyok ő az ide hozott pasijaival ,,az ágyban ,,tornáznak" szépen mondva" a mamám azért kiabálja le a fejem ha éppen rossz pillanatban vagyok a wc-n(lehet nem a legjobb példa volt) a papám pedig egyfolytában dolgoztat minket mert gyümölcs termelők de már öregek és már nem nagyon bírják és ezért nekünk kell csinálni a nővérem aki elköltözött és családja van aki egyszerűen utál vele lenni gáznak tart amit ki is jelent.Többi lent. :)
Most látom, hogy pincérnek mész. Akkor légy bizakodó!!!
Tudod hány magyar pincérkedik külföldön?
De csak óvatosan, nehogy qurvának vigyenek ki.
Anyukád gusztustalan, más előtt nem lepedőművészkednek jóérzésű szülők.
HIdd el lesz majd neked normális életed és jó társad.
2012. jan. 27. 20:08
12/15 anonim válasza:
az egyetlen jó dolog ebben az egészben,hogy már 14 évesen önálló vagy,megtanulsz magadról gondoskodni és tudsz a jövőre gondolva tervezni.Meglátod,lesz ennél sokkal jobb is.:)
Nem mindenkinek könnyű a gyermekkor.Nagymamám szintén ennyire(vagy még ennél is rosszabb)körülmények között nőtt fel és olyan céltudatos nő lett belőle,hogy én álmaimban sem lennék olyan.
Csak ne keseredj el és ne add fel a céljaid,amiket kitűztél magad elé.:)
2012. jan. 27. 20:08
13/15 anonim válasza:
Nem, ne szökj meg, hiszen pincér leszel, ugyan, jó úton jársz az önnálósodás felé.
Légy bizakodó!!! Olvass minden nap viccet és vidám könyveket.
2012. jan. 27. 20:09
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.jól esik hogy valaki nem hülyének tart ezek miatt. :)
2012. jan. 27. 20:09
15/15 anonim válasza:
Iskola, jó szakma, kollégiumba menni, haza se nagyon járni,a nyár így is elég szar lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!