Jézusom mi lehet az?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy nevezzik azt a lányt aki nem veszi észre azt, hogy ha a barátja ha lehet annak nevezni csak kihasználja....Pl. ma a suliba a lány várta az ajtóba és a srác elment mellete anélkül, hogy köszönt volna neki és a csajszi futot utána:)) én az ilyeneket nem értem. Visszatérve a kérdésre... van valamilyen szakkifejezés az ilyen lányokra?
2012. jan. 26. 16:13
 1/8 Darkkingdom ***** válasza:

Ha leszarod a csaj fejét,de mégis szalad apasi után,és megtesz neki mindent,ezt a mai világba úgyhivják gonoszan hogy:ÁLOMNŐ XD

Viccet férretéve,nem tudom hogy hívják,de ezért valami méltóságnak azért lenni kéne mindenkiben akármennyire is tetszik valaki!

2012. jan. 26. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Oldalkocsi, esetleg matrac.
2012. jan. 26. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
naív
2012. jan. 26. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Én a hülye szót használnám rá.
2012. jan. 26. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Papucs : D Na nem, nem teljesen úgyanaz, de mondjuk lehet Süteménynek is nevezni... Vagy pudingnak : D De amúgy kajak... Ennyire hülye legyen valaki, már bocsánat... Tudod kifutna az után a görény után, ja de futnék bocsánat, de csak hogy jól szét rúgjam a tökét : D :P :) 14L
2012. jan. 26. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ágybetét.
2012. jan. 26. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem a naiv a legideillőbb szó.
2012. jan. 26. 23:34
 8/8 Bridgite válasza:
már bocsi, de ez nagyon gáz, hogy lehet ennyire lesüllyedni?
2012. jan. 27. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!