Jézusom, milyen nevek ezek? Csege, Vata, Tullió, Pantaleon.
Figyelt kérdés
Ilyen neveket adna bárki is a gyerekének? Nem érzi úgy, hogy kiszúrna vele? Vagy ezek a nevek nem cikik? Én szerintem sírva könyörögnék a szüleimnek, ha ilyen nevet adnának, hogy hadd változtassam meg. Ti mit gondoltok?2010. márc. 17. 18:02
1/12 anonim válasza:
én ezekről a nevekről még csak nem is hallottam..
2/12 anonim válasza:
Én az első neveket hallottam, még talán töri órán, amikor a honfoglaló magyarokat vettük... Nem adnám, az tuti... Ha már ilyen névre vágyok, akkor inkább Berek, az szép! =)
3/12 A kérdező kommentje:
Én is most találtam őket a Magyar Nyelvtudományi Akadémia honlapján található összes anyakönyveztethető nevek listáján. Iwiwen megnéztem, és mindegyiknek van viselője.
2010. márc. 17. 18:07
4/12 anonim válasza:
Mostanában a sznoboknál az a divat,hogy egyedi legyen,hogy minél hülyébb nevet adjanak a gyereknek.
5/12 anonim válasza:
Én is szoktam sajnálni ezeket a szerencsétlen gyerekeket...
6/12 anonim válasza:
Akkor mit szólsz a Candidához vagy a Zöldikéhez például?Ilyen nevek is vannak,tegnap olvastam.
Hát szörnyű!Nem tudom,hogy képes egy szülő ilyen idétlen nevet adni a gyerekének?Azt hiszi vicces,vagy bele sem gondol,hogy halálra cikizhetik a gyereket?
Jó,mindenkinek más tetszik...De azért mégis...
7/12 A kérdező kommentje:
Hát, a Candida és a Zöldike sem jobb.
2010. márc. 17. 18:13
9/12 anonim válasza:
Megszokás,ország, földrész, kultúra stb. kérdése...
máshol meg lehet h a mi (megszokott) neveink a furcsák. :):)
10/12 anonim válasza:
Dunaújváros míg a város nem épült meg, Dunapentele volt. Pantaleon miatt, ő azt hiszem, valami szent lehetett, mert a városi kórház is az ő nevét viseli. innen ismerem a Pantaleon nevet. a többihez még hasonlót sem hallottam, és nagyon hűlyének tartom azt a szülőt, aki ilyen semmilyen nevet ad a gyerekének. Vazul, meg van még egy pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!