Jézusom! Mi ez? A gépemen van egy gomb, amin egy ó szerű jel van, fölé meg oda van írva, hogy pover.
Figyelt kérdés
A gépemen van egy gomb, amin egy ó szerű jel van, fölé meg oda van írva, hogy pover. Most hibás gépet vettem
Vagy vírust kaptam?
Pedig egy vagyonba került :(((
Jaj istenem valakíí!!!
2009. aug. 5. 14:25
1/16 anonim válasza:
Sztem baj lehet a tip-top-oddal itt az oktató videó:
http://www.youtube.com/watch?v=xsdAjRV3Sow&feature=related
sok szerencsét
2/16 anonim válasza:
Szerintem vírust kaptál mert ha azt a gombot megnyomod akkor utnak indítasz egy nukleáris bombát
5/16 anonim válasza:
de ezt most mért csináltad mért nem vártál meg?
6/16 anonim válasza:
nyomd meg 100 szor 20 másodperc alatt és megmondom
8/16 A kérdező kommentje:
megnyomtam és rettenetes dolog történt :((
képzeljétek, kikapcsolt a gépem :,(
2009. aug. 6. 14:50
9/16 anonim válasza:
Te olyan hülye vagy hogy le se tudom írni nincs elég karakter rád te retardál hülye gyerek.
10/16 anonim válasza:
Jesszus ha Ezt most komolyan kérdezed akkor valóban nincs rád szó.. nyomogasd sűrűn egyébként mert attól felgyorsul a géped, ha bármikor is úgy érzed hogy lassú nyomd meg és begyorsul!
Egyébként az nem POWER egészen véletlenül? Mert ha igen akkor pötyögtesd be valami fordítóba vagy vegyél elő egy angol magyar szótárat és keresd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!