Baj ha én nem vagyok kurv@? Ezért viselkedett így velem?
Szerintem csak nem akar "kitaszított" lenni, és valóban idegesítik őt. Oké, lehet, hogy naiv vagyok. Hiszen a fiúknál ilyen korban az a menő, hogy minél több csaj legyen. Ha ő azt mutatná, hogy valóban egy értelmes srác, akkor - ha olyan a fiútársaság - lehet, hogy nem lennének haverjai, barátai.
Én ugyan lány vagyok, de gyakran csináltam ilyet. Rengeteg suliba jártam már, mert mindenhol halálra cikiztek, gyűlöltek, szívattak, mert más voltam, komolyabb, egészen más volt az értékrendem, személyiségem. Mondhatni tudok gondolkodni, nem csak vihogni. De még ha nem is vágyom a társaságukra, nagyon rossz érzés kiközösítettnek lenni, ezért rájöttem, hogy a suliba megviselem őket, eltűröm, hogy ne utáljanak, aztán suli után őszintén elvagyok az igazi barátaimmal.
Szerintem ezt mondd el neki is, amit ide leírtál. Baj nem lehet belőle ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!