Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj ha én nem vagyok kurv@?...

Baj ha én nem vagyok kurv@? Ezért viselkedett így velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Napok óta rossz a kedvem, és nem tudom a megoldást. Az osztályomba év elején jött egy fiú, és azóta nyomul rá mindenki. Ezért egyre inkább kurväsabban viselkednek a lányok. Én alapjában véve csendes csaj vagyok, sosem tenném ki a mellem a fiúknak. E mellé a fiú mellé ültettek engem, mert én segítek neki a tanulásban. Tök jól elszórakozunk az órákon, és mindent megbeszélünk. Azt mondta, utálja azokat akik nyomulnak rá, és megkért, hogy üljek közel hozzá a buszon. Mindent megtettem, mégis levegőnek nézett, és nagyon rosszul esett. Az osztálykiránduláson nem igazán törődött velem, inkább azokkal, akiket korábban utált. Ennek az az oka, hogy nem vagyok kirívó? A fél kirándulásomat végigsírtam, mert annyira összezavarodtam, hogy már sok volt. Hiányzik a társasága, nem értem mi történt. Van valami ötlet?
2009. máj. 28. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak nem akar "kitaszított" lenni, és valóban idegesítik őt. Oké, lehet, hogy naiv vagyok. Hiszen a fiúknál ilyen korban az a menő, hogy minél több csaj legyen. Ha ő azt mutatná, hogy valóban egy értelmes srác, akkor - ha olyan a fiútársaság - lehet, hogy nem lennének haverjai, barátai.

Én ugyan lány vagyok, de gyakran csináltam ilyet. Rengeteg suliba jártam már, mert mindenhol halálra cikiztek, gyűlöltek, szívattak, mert más voltam, komolyabb, egészen más volt az értékrendem, személyiségem. Mondhatni tudok gondolkodni, nem csak vihogni. De még ha nem is vágyom a társaságukra, nagyon rossz érzés kiközösítettnek lenni, ezért rájöttem, hogy a suliba megviselem őket, eltűröm, hogy ne utáljanak, aztán suli után őszintén elvagyok az igazi barátaimmal.

Szerintem ezt mondd el neki is, amit ide leírtál. Baj nem lehet belőle ezek után...

2009. máj. 29. 13:26
 12/12 A kérdező kommentje:
ezt már nekem is mondták, valóban lehet, hogy ez a gond, csak éppenséggel nagyon megbántott vele :(
2009. máj. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!