Mennyire vagy elégedett magaddal, mind testileg, mind lelkileg? Hogy érzed, hogy látnak mások? Te is úgy látod magadat, ahogy ők téged?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 22:34
11/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés... :-)
Elégedett vagyok-e magammal? Hát...nem is tudom. Vannak olyan napok, amikor belenézek a tükörbe és egy szép lányt látok, viszont van olyan is, amikor legszívesebben elsüllyednék a föld alá, hogy senki se láthasson.
De ez csak a külső. Belül nem igazán vagyok rendben. Amikor jókedvem van, szeretek kötekedni, "rosszalkodni" a barátnőimmel, van egy-két fiú az osztályban, akikkel szoktam beszélgetni. De legtöbbször visszahúzódó, szerény és csöndes vagyok, könnyen zavarbajövök, és ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Talán majd az idő előrehalattál "érlelődöm". (?)
Szeretnék változni, de nem megy olyan könnyen.
(L/16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!