Ezért most tényleg hülye vagyok?
14 éves lány vagyok és nem akarok gyereket.
Jó, persze ha megtalálom a nagy őt és érettebb leszek (bár most is érettebb vagyok lelkileg és gondolkodás módban is a többieknél)akkor biztos máshogy gondolom,de ha szóba kerül ez a téma, akkor főleg 1-2 osztálytársam (barátnőm) mindig lehülyéz, hogy így gondolom. Én soha nem voltam ilyen gyerekes, házasodos lány, és úgy gondolom, hogy nm mindenki születik az anyaságra.
Meg én úgy gondolom, ha véletlenül besikeredik, akkor adja örökbe, mindhogy ne szeretetbe nevelje.
Én ettől nem érzem magam rossz embernek.
Jöhetnek a kritikák!! :)
Én 15 vagyok, és én sem akarok gyereket.
Engem általában azért néznek hülyének, mert kb nekem az az életcélom, hogy ha felnövök, akkor sorra járjak rock koncertekre, utazzak, ilyesmik. Házasodni sem akarok, persze, szeretnék magam mellé valakit, de nem egy papíron múlik mindez. Pláne hogy nem bírom a kötöttséget...tipikus nyilas jellem :D
17:37-nek!!
Nem tudod értelmezni amit írok? Mások nem akadtak fent ezen..
Nem azt írtam, hogy gyerekes a házasság és a gyerekvállalás (lehet, hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam) hanem azt, hogy gyerekes, házasodós lány=gyereket vállaló, házasodni akaró lány
A többieknek köszönöm a válaszokat, lehet, hogy tényleg meg fog változni az ízlésem :)
17:05-nek!
Sajnálom, ha téged idegesít, de akkor is ez van.
Én tényleg komolyabb vgayok a többieknél, mert amíg ők azon is röhögnek, hogy búúú és cigiznek, és minden 2. pasival kikezdenek és magasról sz*nak a jövőre és a tanulásra, valamint strébernek tartanak mert tanulok és nem az a legjobb dolgom, hogy minden délután csavarogjak, addig én kihasználom a szabadidőmet, nekem fontos a család és nem ciki velük lennem és építgetem a jövőmet, mert tudom, hogy nem egyszerű a mai világban, akkor sajnálom, ha te ezt nem úgy gondolod, hogy érett gondolkozás.
Nekem ez azt jelenti, de javíts ki, ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!