Én reagálom túl vagy a szüleim a furák?
szóval itt vagyok 18 évesen, és ha valami gond adódik az egészségemmel, akkor az 1. dolog az hogy a szüleim már visznek a dokihoz, már komolyan mondom annyira irritálnak mikor ott vannak, és még olyanokat is kérdeznek, hogy bemenjek veled? ááááááá
aztán mondom, én jobban szeretnék egyedül menni dokihoz, erre ők "jah oké" ,rá egy napra(ma) már megin ők visznek
de az élet más területén is megtapasztalható ez az idegesítő dolog, pl fogkefét kértem a nagymamámtól, mert elfelejtettem elhozni a sajátomat, erre apám közbevág "hogy mégis hogyan lehet fogkefét kérni a másiktól" és akkor a nagyi ad egyet
kicsit olyan mint mikor végig sem hallgatnak hanem közbevágnak hogy én ezt mégis hogyan gondolom,
és ilyenkor kezdek el gondolkodni, hogy vajon miért ilyen a személyiségem, miért ilyen kevés az önbizalmam:\
most már kb egy éve nekiálltam tudatosan növelni, de baromi nehéz
18f
Is-is.
Még mindig a pici fiuk vagy. :)
előtemszólónál a pont!
A Törődés soha ne zavarjon!Majd ha mész valahova és nem tudo mit kell csinálni majd eszetdbe jut de jó volt mikor a szüleim segyítettek!Nem ciki ha elkisérnek valahova vagy segitenek!Az nem szégyen ha erős a kötődés a családban az emberek közt!
Örülj neki hogy adott neekd a törődés és a családi légkör (Legalább is a halottak alapján!)Ennek csak örülj és ne zavarjon!
Nekem ugyan ez van minden ben segitenek és támogatnak és elkisérnek,és kérem is sokszor hogy kisérjen el,mégha megtudom is csinálni,cska ne egyedül menjek bezsélgetünk addig vagy tudom hogy addig is egy szerettemmel atöltöm az időt)(Persze nem betegesen hanem ha úgy jönki a lépés)
3man vagyunk egyébként testvérek én középen
de az az érdekes, hogy máshol pedig elvárják tőlem hogy önálló legyek..totál ellentétben áll a kettő egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!