Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most a szüleim csesztek el,...

Most a szüleim csesztek el, vagy véletlenszerűen lettem ilyen szarfej?

Figyelt kérdés

vagy mondhatni "csakúgy" így alakult ,hogy ez lett belőlem ???

a gátlásosságról beszélek

kiskoromban emlékszem mindig mondták anyémék, hogy ne beszéljek csúnyán, mert rendes ember nem káromkodik, nos ez odáig fajult ,hogy oké nem beszélek csúnyán még most sem,akkor sem b.zmegolok ,ha vkire nagyon mérges vagyok.

mindez árnyoldala a mindennapjaimban is megmutatkozik, szinte állandóan visszafogom magam ,mindig figyelek magamra ,mit hogyan csináljak (az már csak hab a tortán ,csukott szájjal merek csak mosolyogni(mert van egy kiálló szemfogam, amit nagyon rühellek) ,kb 5 éve mondták hogy jó lenne fogszabi, mostanra vettem rá magam ,de vmi iszonyat nagy belső erő kellett ,van is már időpontom ,de még mindig nagyon nagyon félek ,hogy mit fognak szólni(nem is az hogy negatív kritika ,meg hogy jájj hogy nézel már ki, hanem egyáltalán hogy észreveszik a változást már ott kiakadok

tehát tulajdonképpen a legjobb módja a fejlődésemnek az hogy ha meglesz a fogszabim igyekszem megfeledkezni arról ,hogy ez a pár év a jövőmért van ,és igyekeznem kell jól éreznem magam...de mivel kialakult bennem a gátlás nagyon nehéz lesz, nagy előnnyel indul az aki benn ez nem alakult ki..mert visszafordítani már nehezebb..ördögi egy kör ez.áhh megőrülök)

aztán jöttek a gondok, mikor elkezdődött ez a kinek jobb a dumája, ki tud jobban visszaszólni, ez vmi miatt nekem nem ment

és most itt vagyok, aki csak ittasan érzi jól magát a haverokkal, józanul többre vágyik mint holmi haveri kapcsolat, meggondolja minden tettét, fél olyan emberek előtt beszélni akikről tudja ,hogy nem röhögik ki ,vagy ha igen akkor azt sem rossz szándékkal ,hanem egyszerűen ilyenek

na ezt jól esett leírni ,kicsit jobban érzem magam

jah és vannak hobbijaim ,amiktől jobban érzem magam

18f

2011. dec. 15. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

hogynemár, az mióta számít sz4rfejségnek, ha valaki tud uralkodni magán, és nem anyáz le mindenkit, akire mérges?

az önbizalomhiányoddal nyilván kell valamit kezdeni, de ne csússz át szerintem a másik oldalra, nem kell tahónak lenni. :)

a szüleid nem csesztek el semmit, az önbizalom nem egy készen kapott dolog.

2011. dec. 15. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy szfej hanem csak egy idióta hogy azon parázol hogy ez most gáz.

Pedig szerintem nincsen semmi gáz,hídd el hogy az önuralom egy erény,és majd idővel sokmindent megköszönhetsz annak ha van önuralmad.Sose érdekeljen mi a menő,a lényeg hogy magadat add.

2011. dec. 16. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!