Van forgatókönyved arra az esetre, ha délben azt mondják, Magyarországon, a te lakhelyed közelében esik le az űrszonda 14 h után?
lemaradtam,milyen szonda?
asszem nekem egy alkoholszonda kellene h vezethetek-e már...
Hát ami éppen Európa felé tart, édeseim:)))
Magyarország is a lehetséges helyek közt van.
Eddig azt mondták, 14:12-kor csapódik be, de most találtam egy újabb hírt:
Amúgy nekem a forgatókönyvem az, hogy elzárom a gázfőcsapot és az áramot lekapcsolom, ha a csöveket megrongálná egy ilyesmi, legalább ne robbanjunk és ne legyen tűz.
Azonkívül ha nagyon pontosan megmondanák, hova csapódik be, és az a lakhelyem lenne, tuti autóba raknám a családot meg az összes kutyát és mennénk.
Amúgy elutaztam volna ma vidékre, de a kutyákat nem hagyom magukra.
Amúgy mások nálam optimistábbak, úgy vannak vele, a lottó ötösnek nagyobb esélye van, minthogy épp az ő fejükre pottyanjon, de én sajnos ilyen vagyok, hiszek a halálban.
Mindenesetre lesz még egy meccsem a párommal, mert ő ma délután már indulni akart vidékre:( Már sikerült kicsit őt is megfertőznöm világvége hangulatommal, de azért annyira nem, hogy egy jó kis családi találkozót elhalasszon. Mindegy, max. megy nélkülem én meg holnap utánautazom busszal. Kutyikat nem hagyom egyedül!
második vagyok
essen,ugyse ide fog,itt túl sok a nemfehér emberke,beléjük még a mennykő se csap,nemhogy valami kóbor műhold
üdv: miskolc avasról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!