Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha tartok az idős...

Normális ha tartok az idős férfiaktól? :S

Figyelt kérdés

Egyszerűen valahogy nem tudok felengedni az középkorú vagy az annál idősebb férfiak közelében. Legszívesebben elmenekülnék még a közelükből is, kommunikálni meg szinte sehogy sem tudok velük, automatikusan zárok, ha nagyon bizalmaskodnak, ha pedig megpróbálok felengedni, akkor irtó hülye helyzetekbe tudom magam keverni. A nőknél ez nincs így, bármelyik korosztállyal el tudok beszélgetni.

Azért félek, mert jelenleg nincs barátom, így azt sem tudom hogy a korombeli fiúkkal, hogy jövök ki. Az évfolyamtársaimmal pl. sehogy, mert sokat bántottak, így inkább nem beszélek velük.

Ezen tudok valahogy változtatni? Kell egyáltalán?

23/L

2012. jan. 13. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem normális. Beszélgetés szempontjából minden ember egyforma. Összejönni viszont nem kell sokkal idősebbel, akkor se, ha bizalmaskodnak. Várd el, hogy tiszteljenek, és akkor tisztelni fognak. Viselkedj felnőtt nő módjára, és akkor felnőtt nőként fognak kezelni. Ennyi.
2012. jan. 13. 09:38
 2/4 uccu válasza:
Milyen a kapcsolatod szüleiddel, apukáddal? Nem ért esetleg trauma régebben középkorú férfival kapcsolatosan? Én pl. 16 évesen magán angol órákat vettem egy 70 éves tanártól. Odajött, magyarázott, majd megcsókolt. Azóta többször, ha rám nézett ilyen korú férfi, mindegyikről azt hittem, kéjenc...Aztán felnőttem és felülkerekedtem és már nem tartok tőlük...
2012. jan. 13. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem... vagyis 10 éves voltam amikor meghalt a nagypapám, aki nagyon közel állt hozzám. De ennek köze lenne ehhez az egészhez?
2012. jan. 13. 12:09
 4/4 uccu válasza:
Mindennek köze van mindenhez. Lehetséges. Ezt már próbáltad elmondani felnőttnek a környezetedben, hátha tudna segíteni.
2012. jan. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!