Milyen ember vagyok?
Előre szólok, hosszú lesz, megpróbálom csak a fontos dolgokat leírni.
1.:Félénk vagyok, nem merek közelíteni az emberek felé, félek attól hogy hozzám szólnak. Miért? Mert félek válaszolni: félek, hogy butaságot mondok vagy bunkó leszek.
Na meg attól is félek hogy nem tudok válaszolni, gyakran az a válaszom h "nem tudom". Inkább ez minthogy baromságot mondjak, aztán meg én legyek a hibás valamiért.
2.:Nagyon keveset beszélek.Valamiért nem érzek késztetést arra h kérdezzek bármit is. Minek? Úgysem érdekelne a válasz, csak azért kérdezném h legyen valami.
3.:Tisztában vagyok a hibáimmal (sok más emberrel ellentétben) de gyakran úgy érzem h én tökéletes vagyok, és mindenki más, aki nem úgy gondolkozik mint én (egyszóval mindenki) az csak egy kis csicska aki nem érti az életet.
4.:Gondolok valamit az emberekről, és meggyőződésem h úgy is van, azaz általánosítok. Ezek általában negatív dolgok, mindenkiben a rosszat látom. De gyakran megesik h. elgondolkozok h. mivan ha nem is olyan és igazából tök jófej. Ha pl. valami kedveset mond akkor van ez.
5.:Sokkal okosabbnak tartom magam az átlag embernél, és gyakran érzem h én bármit megtehetek, hiszen ésszel bármit el lehet érni. Erről az okosvagyok dologról áétalában visszaigazolást is kapok, gyakran kitöltök IQ teszteket meg hasonlókat, csak hogy lássam a magas számokat és örüljek neki h én mennyire jó vagyok.
Egy kis bónusz infó:
Nincsenek barátaim, régen voltak de mostanában nem érdeklem őket. Néha elmegyünk moziba, meg 1 emberrel beszélek facebook-on de semmi több.
Másokkal próbálok kedves és udvarias lenni, h ha másért nem legalább ezért örüljenek nekem.
Gyakran hangsúlyozom a jó tulajdonságaimat, és próbálom úgy irányítani a beszélgetést h az rólam szóljon. Ez akár nagyképűségnek is tűnhet, és valószínűleg az is.
Gyakran sírnék, de nem jön ki könny a szememen.
Valószínű, hogy enyhe szociális fóbiám van mert a tünetek közül elég sok jellemző rám, de nem mind, és nem is olyan nagyon durván.
Természetesen amit ide írtam azt senki sem tudja. Senki nem látja h valami gond van velem, simán csak egy szótlan fiúcska vagyok a szemükben.
Olyan mintha nem érdekelnék senkit.
Hogy írjak valami jót is:
Jó a humorom, szépen rajzolok, és...őőő...izé...talán van még de most semmi nem jut eszembe.
Légyszi normális válaszokat. Köszönöm.
15/F
Amit leírtál az 99%-ban rám is igaz :)
Én is 15 vagyok (csak lány) pont mint te.
Nekem mindenki azt mondja ez a kamaszkor miatt van.
Ismerős nem? Szerintem nagyszerű ember vagy, még több kéne belőled és nem hanyatlana a társadalmunk!
15 évesen éppen a kamaszkor kellős közepén jársz. Az egyik jellemzőben azt írtad, hogy bizonytalan vagy önmagadban, nem mersz megszólalni mások előtt. Néhány sorral lejjebb pedig már a jó tulajdonságaidat próbálod mások előtt kihangsúlyozni. Nyitnál is mások felé, meg nem is.
Ez a fajta kettősség valszeg nem is tudatosul benned, hiszen ez az életkoroddal jár.
Nincs veled semmi gond. Az nem baj, ha kissé zárkózott vagy. Elvégre nem lehet mindenki a társaság középpontja.
Egy kritikai észrevételt, ha elfogadsz. Talán egy kicsi szerénység nem ártana.
Nem rossz, de teljesen átlagos ember, aki beképzelt, és mindenáron próbál többnek látszani a többi embernél. Pedig valószínűleg nem az...
Nem célom megsérteni téged, de ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!