Milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hosszú lesz, megpróbálom csak a fontos dolgokat leírni.

1.:Félénk vagyok, nem merek közelíteni az emberek felé, félek attól hogy hozzám szólnak. Miért? Mert félek válaszolni: félek, hogy butaságot mondok vagy bunkó leszek.

Na meg attól is félek hogy nem tudok válaszolni, gyakran az a válaszom h "nem tudom". Inkább ez minthogy baromságot mondjak, aztán meg én legyek a hibás valamiért.

2.:Nagyon keveset beszélek.Valamiért nem érzek késztetést arra h kérdezzek bármit is. Minek? Úgysem érdekelne a válasz, csak azért kérdezném h legyen valami.

3.:Tisztában vagyok a hibáimmal (sok más emberrel ellentétben) de gyakran úgy érzem h én tökéletes vagyok, és mindenki más, aki nem úgy gondolkozik mint én (egyszóval mindenki) az csak egy kis csicska aki nem érti az életet.

4.:Gondolok valamit az emberekről, és meggyőződésem h úgy is van, azaz általánosítok. Ezek általában negatív dolgok, mindenkiben a rosszat látom. De gyakran megesik h. elgondolkozok h. mivan ha nem is olyan és igazából tök jófej. Ha pl. valami kedveset mond akkor van ez.

5.:Sokkal okosabbnak tartom magam az átlag embernél, és gyakran érzem h én bármit megtehetek, hiszen ésszel bármit el lehet érni. Erről az okosvagyok dologról áétalában visszaigazolást is kapok, gyakran kitöltök IQ teszteket meg hasonlókat, csak hogy lássam a magas számokat és örüljek neki h én mennyire jó vagyok.

Egy kis bónusz infó:

Nincsenek barátaim, régen voltak de mostanában nem érdeklem őket. Néha elmegyünk moziba, meg 1 emberrel beszélek facebook-on de semmi több.

Másokkal próbálok kedves és udvarias lenni, h ha másért nem legalább ezért örüljenek nekem.

Gyakran hangsúlyozom a jó tulajdonságaimat, és próbálom úgy irányítani a beszélgetést h az rólam szóljon. Ez akár nagyképűségnek is tűnhet, és valószínűleg az is.

Gyakran sírnék, de nem jön ki könny a szememen.

Valószínű, hogy enyhe szociális fóbiám van mert a tünetek közül elég sok jellemző rám, de nem mind, és nem is olyan nagyon durván.

Természetesen amit ide írtam azt senki sem tudja. Senki nem látja h valami gond van velem, simán csak egy szótlan fiúcska vagyok a szemükben.

Olyan mintha nem érdekelnék senkit.

Hogy írjak valami jót is:

Jó a humorom, szépen rajzolok, és...őőő...izé...talán van még de most semmi nem jut eszembe.

Légyszi normális válaszokat. Köszönöm.

15/F

2012. jan. 11. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az 99%-ban rám is igaz :)

Én is 15 vagyok (csak lány) pont mint te.

Nekem mindenki azt mondja ez a kamaszkor miatt van.

Ismerős nem? Szerintem nagyszerű ember vagy, még több kéne belőled és nem hanyatlana a társadalmunk!

2012. jan. 11. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nos, milyen?

2012. jan. 11. 17:58
 3/6 tetris ***** válasza:

15 évesen éppen a kamaszkor kellős közepén jársz. Az egyik jellemzőben azt írtad, hogy bizonytalan vagy önmagadban, nem mersz megszólalni mások előtt. Néhány sorral lejjebb pedig már a jó tulajdonságaidat próbálod mások előtt kihangsúlyozni. Nyitnál is mások felé, meg nem is.

Ez a fajta kettősség valszeg nem is tudatosul benned, hiszen ez az életkoroddal jár.

Nincs veled semmi gond. Az nem baj, ha kissé zárkózott vagy. Elvégre nem lehet mindenki a társaság középpontja.

Egy kritikai észrevételt, ha elfogadsz. Talán egy kicsi szerénység nem ártana.

2012. jan. 11. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egoista majom vagy. Amúgy jó ember vagy.
2012. febr. 17. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de teljesen átlagos ember, aki beképzelt, és mindenáron próbál többnek látszani a többi embernél. Pedig valószínűleg nem az...

Nem célom megsérteni téged, de ezt látom.

2012. febr. 17. 20:25
 6/6 anonim válasza:
Már ne haragudj meg , de én nm tudtam végig olvasni. Érthető az, hogy jelenleg problémákkal küszködsz, ebben a korban vagy, de az a hatalmas arogencia ami nálad van az már sok. Hogy őszinte legyek nem csodálkozom ha a barátaid nem nagyon szeretnek veled beszélgetni vagy bármi. Ahhoz, hogy az emberek befogadjanak, néha nem árt vissza venni abból hogy én milyen jó vagyok és én így meg én úgy. Nem ártana, ha másokra is odafigyelnél. Lehet, hogy úgy gondolod, hogy semmi érdekeset nem tudnak mondani, de mi van ha mégis, mi van ha a számodra leginkább antipatikusnak tűnő személy pont olyan mint te, csak ő épp képes kibontakozni. Azt a tanácsot tudom adni neked, hogy ne zárkózz magadba, mutasd meg az embereknek, hogy te igen is jófej vagy és nem csak egy szótlan tocsi (már bocs a kifejezésért). Ne csak magadra figyelj, hallgass meg másokat is és mond ki a véleményed, ha tetszik az embereknek ha nem. Kit érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólad, azokért amit mondasz... (De csak megsúgom, hogy akár mennyire azt mutatják az emberek, hogy nem bírják az ilyen személyeket, igenis tetszik nekik az hogy valaki képes magabiztosan felvállalni a véleményét). Röviden, mond ki amit gondolsz, ne érdekeljen mit mondanak rólad az emberek és vegyél vissza az "én tökéletes vagyok" gondolkodásmódból, mindenkinek vannak hibái.
2012. febr. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!