Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék nagyon gyorsan...

Hogyan tudnék nagyon gyorsan és eredményesen leszokni a csúnya beszédről?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és utálom hogy így beszélek, de egyszerűen képtelen vagyok leszokni róla... Általános iskolában kezdődött, mert az egész osztályomra rájött a káromkodás, és valahogy eltanultam. Aztán az évek alatt itthon is durvultak a dolgok, borzasztó a viszonyom anyukámmal és lassan már mindenki káromkodik itthon, a legcsúnyábban a 14 éves öcsém. Nem akarom ezt így tovább csinálni, nem akarok így beszélni, de nem tudom hogy hogyan szokhatnék le róla, ha sokszor csak úgy érzem így tudom meg védeni magam ha bántanak (nem fizikailag). Na meg annyira sok ilyen szót hallok nap mint nap a környezetemben, hogy átveszem, és néha akkor is már így beszélek mikor semmi szükség rá... Hogyan lehetne MINÉL HAMARABB ezt elhagyni? Nem tudok éveket várni, most kell a változás... megvan rá az okom. =/
2012. jan. 10. 16:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mond a barátnőidnek, hogy ha csúnyán beszélsz csípjenek egy k*rva nagyot beléd!!! :)

EZ GYORS

2012. jan. 10. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!