Miért hiszem azt, hogy csúnya vagyok? Tényleg rondák a szemüveges emberek?
Ha szeretnél, mutass egy képet magadról.
Miért lennél amúgy csúnya? Nekem pont, hogy tetszenek a szemüveges lányok :)
18/F
Szerintem egy szemüvegtől nem leszel sem csúnyább, sem szebb.
Kivéve, ha indokolatlanul hordanak napszemüveget az emberek, az nekem nagyon nem jön be...
Hogy nem szépíti őket, az biztos.
Ha csúnya lányt kell eljátszani egy szerepben, alap a szemüveg.
Szerintem pedig a szemüveg öltöztet, valaki kifejezetten hülyén néz ki szemüveg nélkül. Nem tudom lehet hogy csak megszokásból, de akkor is jobb a szemüveg.
De egy kép mindent eldönthet. Amúgy ha nagyon rondának találod magad és szüleid is engedik beruházhatsz egy konktaktlecsére. De egy divatos vastag, retro keretre is a szemüvegedhez.
18/L voltam
Nekem is tetszenek a szemüveges lányok.
Egy jól eltalált szemüveg keret sokat tud emelni az összképen és a megitélésen.
Jómagam irtózom a retro szemüveg keretektől...
Dehogy rondák! Az én szemem, hál' Istennek, tökéletes, de még nekem is van egy szemüvegem és szerintem jól áll. Egészen más lesz tőle az arcom és a pasiknak is szokott tetszeni :)
A barátom is odáig van, amikor felveszem :))
Szia!
Én szeretem a szemüveges lányokat,szóval nem rondák a szemüveges emberek.Jó mondjuk láttam már lányt aki rosszul választotta meg a szemüvegét próbálni kell ízlésesen választani a szemüveget.Én is rengeteg boltot néztem át egy tökéletes szemüvegért és direkt vittem magammal egy nőt is akivel ellenőriztettem hogy jól áll e nekem :)
16 éves vagy ,majd még leszel csinosabb is!
Dehogy rondák! :D
Nekem is van szemüvegem, de még senki se mondta, hogy ronda vagyok. Nagyon nem ettől függ, ki csúnya, ki nem.
Van kontaktlencsém is, de valahogy jobban szeretem a szemüveget. Lehet, hogy csak hozzászoktam 14 év alatt...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!