Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden nap 1 feles vagy max 4...

Minden nap 1 feles vagy max 4 a jókedvért még elfogadható? 19 éves létemre? Csak, hogy oldódjak és ne legyek begyöpösödött visszahúzódó pszichopata nyominger.

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
az a kicsi volt tudja a halál faca, h hány dl es volt.
2012. jan. 9. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is sajnos a visszahúzódó kategóriába tartozom és nem igazán beszélek sokat az emberekkel, csak, ha muszáj, de az alkohol nem megoldás a problémára. Nálam mondjuk nem is vált be, mert, ha iszom, akkor is van annyi kontrolom, hogy nem beszélek össze-vissza minden hülyeségről, mint ahogy az átlag szokta. Igazából az ellen, mint amilyen vagy nem tudsz tenni... fogadd el magad olyannak, mint amilyen vagy és a későbbiekben majd jön a változás magától, ha a szitu úgy hozza. Ilyen emberek is kellenek, mint amilyenek mi vagyunk, ez különböztet meg a többitől.

21/F

2012. jan. 10. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Mérlegeld, hogy megéri-e kockáztatni az egsézséged a boldogságodért.

Egy tanács, ha úgy döntesz minden nap iszol pár felest, a lényeg, hogy ugyanannyit igyál mindig. Ha úgyérzed, hogy nem elég már annyi, akkor hagyj egy hét szünetet, ne igyál egy hétig, illetve minden héten tarts egy napot, mikor nem iszol. Ha úgyérzed nem bírod ki, akkor szintén 1 hét szünet...

2012. jan. 10. 12:13
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi gond, az elmondottak szerint gondolom fiú vagy. Ha jó kedved van tőle, akkor az csak segít. Oké szerintem ebbe nincs semmi gond, viszont magdaba kell keresned a próbléma megoldását..DE ha nem találod akkor oké, egyetértek veled.
2012. nov. 25. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!